Fordonstekniker sökes till Inlandståg

Nyheter

Läs senaste nytt om vad som händer på Inlandsbanan.

Tillbaka

Nu söker vi en fordonstekniker

Våra ledord är kreativa, stolta, trovärdiga och respekterande och vi ser det som en självklarhet att du känner dig trygg i det.

Som person sätter du säkerheten främst och har en välutvecklad förmåga att arbeta självständigt. Du är serviceinriktad och har stor förmåga att ta egna initiativ för att lösa problem som kan uppstå. Då arbetet många gånger kan vara fysiskt krävande är det viktigt med en god hälsa. Utöver dessa kvalifikationer ser vi att du som person är stresstålig och uthållig eftersom många situationer kan uppstå. Vi ser också att du är positiv och samarbetsvillig samt att du har lätt att anpassa dig till nya arbetsrutiner och arbetssituationer beroende på vad som händer.

Meriterande är utbildade verkstadsarbetare inom fordons- eller tungt underhåll, truckkort med behörighet B1 och C2 samt förarkurs kranar. Har du inte det vi ser som meriterande och är rätt person för arbetet så internutbildar vi dig! Vi behöver nu en fordonstekniker och du kommer att arbeta oregelbunden arbetstid i Östersund.

Hos oss har du följande arbetsuppgifter:

* Fordonsunderhåll på både godsvagnar, disellok, diselmotorvagnar och ellok

* Beredskap

* Linjereperationer

Som en del av koncernen Inlandsbanan ser trafiken för oss på Inlandståg olika ut beroende på säsong och därmed också verkstadens arbete. Under sommaren kör vi turisttrafiken mellan Mora och Gällivare medan vi under vintertid kör persontrafik dagligen mellan Östersund och Mora. Utöver denna persontrafik har vi under hela året godskörningar åt flertalet samarbetspartners.

Vi söker dig som:

* Har gott ordningssinne

* B-körkort (C-behörighet meriterande)

* Är flexibel

* Självgående

Placeringsort: Östersund

Anställningsform: Tillsvidare

Ansökan

Du skickar din ansökan till rekrytering@inlandstag.se märkt med "Fordonstekniker" senast 17 november 2020

Kontaktperson

Christoffer Frost, Verkstadschef Inlandståg, christoffer.frost@inlandstag.se

Om Inlandståg

Inlandståget AB ägs av Inlandsbanan AB som är en koncern (med två dotterbolag) med sitt säte i Östersund. Inlandsbanan (moderbolaget) förvaltar järnvägen mellan Mora och Gällivare och ägs av de 19 kommunerna som sträcker sig längs banan.

Se alla lediga tjänster hos Inlandsbanan och Inlandståg