Nyheter

Läs senaste nytt om vad som händer på Inlandsbanan

13 feb - 2023

Ny järnvägsterminal möjliggör hållbara och klimatsmarta godstransporter

I vår öppnas en ny terminal längs Inlandsbanan. Skogsterminalen som till ytan är bland de största i sitt slag i Sverige är tillgänglig och öppen för alla aktörer i branschen, vilket skapar möjligheter för skogsägare i regionen att välja effektiva och hållbara transporter med tåg. Sedan i höstas har Inlandsbanan AB tillsammans med logistikföretaget LoadEx arbetat med planering av en terminal mellan Ytter- och Överhogdal, som har fått namnet Hogdalterminalen. Idag blev avtalet klart som möjliggör hållbara godstransporter på järnväg. Läs mer »
18 jan - 2023

Destination Inlandsbanan söker två kollegor till bokningen över sommaren

Destination Inlandsbanan är ett av dotterbolagen i koncernen Inlandsbanan med huvuduppdrag att sälja och paketera resor och se till att våra resenärer får den bästa upplevelsen. Vi satsar på kvalitet och utveckling med visionen att vara "en dragkraft som utvecklar inlandet." Är du vår medarbetare på bokningen i sommar, en person med erfarenhet av försäljning som genom din serviceförmåga kan hjälpa våra kunder att förverkliga sina resplaner? I sådant fall är det dig Destination Inlandsbanan söker! Läs mer »
02 dec - 2022

Upplev inlandet med oss i sommar – nu har bokningen öppnat!

Lägg julbestyren åt sidan en stund och dröm dig bort till sommarens resor och äventyr. Inlandet och Inlandsbanan har otroligt mycket att erbjuda såsom fantastisk natur, ett rikt djurliv, skiftande landskap och massor av fina platser att upptäcka. Järnvägen du färdas på är närmare 100 år gammal och bär på en lång och spännande historia som också du och dina medresenärer kommer att få ta del av. Läs mer »