Nyheter

Läs senaste nytt om vad som händer på Inlandsbanan

23 nov - 2022

Ingen trafik på Inlandsbanan med Snötåget i vinter

Snötåget som har trafikerat Inlandsbanan mellan Östersund och Mora sedan tio år tillbaka kommer inte att köras i vinter. Från början drevs trafiken i projektform av Destination Vemdalen med medfinansiering från berörda kommuner, Region, näringsliv och Inlandsbanan men har de senaste åren körts i Inlandsbanans egen regi. Eftersom en stor del av resorna är kopplade till vinterturismen i Vemdalen så har Snötåget tillsammans med den anslutande busstransfern Snöpendeln skapat goda förutsättningar till klimatsmarta transporter för fjällturister. Läs mer »
18 nov - 2022

Inlandståg söker verkstadstekniker

Gillar du också att skruva och meka med stora fordon? Då har Inlandståg ett jobb till dig! Vår verkstad växer och därför söker vi nu en tekniker som kan jobba hos oss med vår dagliga drift av underhåll och reparation av våra fordon i lokstallet i Östersund.  Läs mer »
15 nov - 2022

Inlandståg anställer lokförare

Antal jobb: 2 st Har du lokförarexamen och vill jobba i ett företag med ett sinne för flexibilitet och variation? Skicka in dina kontaktuppgifter till oss och låt oss berätta mer om vad vi kan erbjuda dig!  Läs mer »
26 okt - 2022

Nominerade till årets hållbara företag i Jämtland-Härjedalen

Tionde november hålls den årliga Guldgalan, galan som hyllar handlingskraft och företagsamhet i Jämtland-Härjedalen. Inlandsbanan är en av tre finalister i priskategorin ”Årets hållbara företag - För omställning till fossilfrihet”. Priset delas ut av Länsförsäkringar Jämtland där nomineringen lyder: Läs mer »