Nyheter

Läs senaste nytt om vad som händer på Inlandsbanan.

Tillbaka
Möte på Inlandsbanan

Vi söker marknadskommunikatör till Östersund

Är du en person som drivs av att skapa, göra skillnad och att påverka?

Vi söker nu dig som kan ta oss till nästa nivå inom området kommunikation.

Som marknadskommunikatör hos oss ingår du i moderbolagets marknad- och kommunikationsavdelning men bistår affärsansvariga inom kommunikations- och marknadsområdet inom koncernens samtliga verksamhetsområden. Du har ett nära samarbete med marknadschef samtidigt som du finns tillgänglig för kollegor i koncernen i frågor som rör ditt arbetsområde.

I din roll som marknadskommunikatör driver du kommunikationsfrågor, planerar, genomför, utvärderar och utvecklar insatser inom området. Du samordnar och projektleder marknadsaktiviteter externt och agerar som stöd och rådgivande vid verksamhetens kommunikationsanalyser och strategier internt.

Du arbetar strategiskt och operativt med text, bild, ljud och film i digitala kanaler och agerar som beställare mot partners, leverantörer och byråer. Tillsammans med chef och kollegor arbetar du med Inlandsbanans varumärkesplattform och bidrar i utvecklingen av all kommunikation, intern så väl som extern.

För att jobba hos oss behöver du dela våra värderingar som synliggörs i ledorden kreativa, stolta, trovärdiga och respekterande.

Vem är du?

Vi söker dig med utbildning inom marknadsföring, media/kommunikationsvetenskap eller motsvarande erfarenhet. Du får gärna ha några års erfarenhet av liknande ansvarsområden och du anpassar dig enkelt efter behov och situation och trivs lika bra i ett operativt så väl som strategiskt sammanhang. Du är även en duktig skribent på både svenska och engelska som är van att anpassa budskap efter olika mottagare och medier. Du är en van användare av digitala plattformar och moderna IT-verktyg i allmänhet och jobbar regelbundet i någon form av CMS-system men har också goda kunskaper inom InDesign, Photoshop och gärna Adobe premier. 

Du är trygg i dig själv och din yrkesroll. Det innebär att du har förmågan att se vad som behöver göras – och sedan gör det. Att engagera, samverka och förankra, både internt och externt, är viktigt. Din förmåga att prata med många aktörer samtidigt som du koordinerar och noggrant slutför bör därför vara god. Vi förutsätter att du har intresse för samhällsfrågor och gillar att göra skillnad. 

Förmåner

Vi kan erbjuda dig en rad förmåner som till exempel friskvårdsbidrag, friskvårdstimme och sjukvårdsförsäkring. Vi arbetar i Lokstallet i  Östersund, i fina lokaler med trevliga kollegor.

Låter det spännande?

Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför vi rekommenderar att du gör din ansökan snarast möjligt.

Har du frågor gällande tjänsten så är du välkommen att kontakta marknadschef Therese Fanqvist på telefonnummer 070-328 91 82 eller therese.fanqvist@inlandsbanan.se

Läs mer här