Nyheter

Här hittar du senaste nytt om att resa och uppleva Inlandsbanan

03 jul - 2023

"Inlandsbanan hem" - Rabatterade biljettpriser

Vi erbjuder sommaren 2023 rabatterade biljettpriser till dig som bor i någon av inlandskommunerna. - Passa på att ta tåget hem, till kompisen, hemestra i närområdet eller kanske se en annan del av vårt mångsidiga inland i sommar! Erbjudandet Du erbjuds 30% rabatt på samtliga sträckor, oavsett längd och i mån av plats mellan destinationerna Mora och Gällivare. Trafiken pågår mellan den 19 juni - 27 augusti. För att erhålla rabatten uppger du rabattkod: IBHEM23 vid bokning.  Läs mer »
15 maj - 2023

Resor från och till Kristinehamn är nu bokningsbara

Nu har vi öppnat upp bokningen för dig som vill resa från Inlandsbanans sydligaste destination - Kristinehamn! Tågen körs av Tågab och går söndagar, torsdagar och fredagar mellan den 2 juli och 11 augusti. Här kan du boka din biljett Läs mer om Inlandsbanans sydligaste station Hoppas att vi ses ombord i sommar!   Läs mer »
18 jan - 2023

Destination Inlandsbanan söker två kollegor till bokningen över sommaren

Destination Inlandsbanan är ett av dotterbolagen i koncernen Inlandsbanan med huvuduppdrag att sälja och paketera resor och se till att våra resenärer får den bästa upplevelsen. Vi satsar på kvalitet och utveckling med visionen att vara "en dragkraft som utvecklar inlandet." Är du vår medarbetare på bokningen i sommar, en person med erfarenhet av försäljning som genom din serviceförmåga kan hjälpa våra kunder att förverkliga sina resplaner? I sådant fall är det dig Destination Inlandsbanan söker! Läs mer »