Nyheter

Här hittar du senaste nytt om att resa och uppleva Inlandsbanan

23 nov - 2022

Ingen trafik på Inlandsbanan med Snötåget i vinter

Snötåget som har trafikerat Inlandsbanan mellan Östersund och Mora sedan tio år tillbaka kommer inte att köras i vinter. Från början drevs trafiken i projektform av Destination Vemdalen med medfinansiering från berörda kommuner, Region, näringsliv och Inlandsbanan men har de senaste åren körts i Inlandsbanans egen regi. Eftersom en stor del av resorna är kopplade till vinterturismen i Vemdalen så har Snötåget tillsammans med den anslutande busstransfern Snöpendeln skapat goda förutsättningar till klimatsmarta transporter för fjällturister. Läs mer »
23 jun - 2022
Etiketter

Sommarens trafik är igång

Äntligen är vi igång med sommarens trafik. I sedvanlig ordning möttes vi av bullar och annat gott i Fågelsjö under vår färd. Något du som åker med oss alltid kan se fram emot. Nams bullar går inte av för hackor och är värda ett besök i Fågelsjö bara dom.  Nu ser vi fram mot en härlig sommar med massor av besök från er resenärer samt att vi får upptäcka och se allt underbart som finns att utforska längs med Inlandsbanans sträckning, ni hänger väl med.  Våra paket. Läs mer »
16 jun - 2022

Förseningar på Inlandsbanan i sommar

På grund av banarbeten så kan eventuellt förseningar att uppstå för sommarens tågtrafik på Inlandsbanan. Detta berör trafiken på den norra delen av Inlandsbanan, det vill säga norr- och södergående tåg mellan Östersund och Gällivare. Det innebär att ankomsttider kan bli senare än aviserat och att tider för mat- och fikastopp kan komma att ändras. Vi gör vårt bästa för att ni trots detta ska få en minnesvärd och trevlig resa med oss på Inlandsbanan. Välkommen ombord i sommar! Läs mer »