Nyheter

Läs senaste nytt om vad som händer på Inlandsbanan.

« Tillbaka
08 apr - 2021
Etiketter

Nu söker vi bokningsmedarbetare

Inlandsbanan är en koncern med två dotterbolag som alla har sitt säte i Östersund. Vi förvaltar järnvägen mellan Mora och Gällivare och ägs av de 19 kommunerna som sträcker sig längs banan. Vårt dotterbolag Inlandståg erbjuder logistiklösningar och vårt dotterbolag Destination Inlandsbanan bedriver försäljning och paketering av resor. Vi satsar på kvalitet och utveckling med visionen att vara en dragkraft som utvecklar inlandet.

Är du en person med erfarenhet av försäljning, som vill utvecklas och jobba i en bransch som växer? Vi på Destination Inlandsbanan söker nu en medarbetare som kan stötta upp och hjälpa oss över sommaren!

När du kommer till oss på Destination Inlandsbanan möts du av en positiv atmosfär och kollegor som tar sitt jobb på största allvar. Hos oss är ingen dag den andra lik. I vår organisation har vi direktkontakt med våra kunder varje dag via e-post och telefon. Vi tar hand om alla ärenden som rör våra kunders bokningar vilket kan innebära försäljning av våra produkter och resor såväl som av- och ombokningar. Ditt jobb är betydande för vår verksamhet då det har en stor påverkan om hur våra kunder uppfattar oss som företag och vårt varumärke.

Som resurs på bokningen hos oss ingår du i Destination Inlandsbanans organisation. Arbetet innebär att du i huvudsak arbetar med bokning och försäljning och du kommer därmed vara bolagets ansikte utåt. Din roll innebär att du kommer vara den första personen som kunden kommer i kontakt med vilket betyder att din kommunikativa förmåga och förståelse för andra människors behov är a och o. Som första person i ledet i säljprocessen ska du vara en serviceinriktad person.

På bokningen hos oss har du i uppgift att ta emot bokningar via e-post, telefon från privatpersoner, grupper och agenter. Du paketerar resehandlingar till kund vid bokning och vid utskick, detta hanterar du såväl digitalt som fysiskt. I arbetet ingår även beredskap vilket kräver att du ska vara lösningsorienterad och stresstålig.

En viktig del i ditt arbete som reseagent är att kunna arbeta brett inom digitala kommunikationssystem. Du ska arbeta för att arbetet i våra digitala kanaler ska vara lätt att hantera och använda och vi ser gärna att du är insatt i bokningssystem så som Travelize och Linkonline samt kommunikationssystem så som Zendesk sedan tidigare.

För att jobba hos oss behöver du dela våra värderingar som synliggörs i ledorden kreativa, stolta, trovärdiga och respekterande.

Din profil

Vi söker dig med erfarenhet inom nämnda arbetsområden. Meriterande är utbildning inom turism eller motsvarande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av reseförsäljning, kundservice, en relevant resesäljarutbildning eller liknande. Du är uttrycker dig väl i tal och skrift både i svenska och engelska. Du är serviceorienterad och kundfokuserad med en känsla för försäljning. Du är en person som tar ansvar för att saker och ting blir gjorda, och har förmågan att kunna ändra inriktning snabbt om det behövs. Meriterande är också om du har bredare språkkunnighet, främst i tyska.

Förmåner

Vi kan erbjuda dig en rad förmåner som till exempel friskvårdsbidrag och friskvårdstimme. Vi arbetar i Lokstallet i Östersund, i fina lokaler med trevliga kollegor.

Låter det spännande?

Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför vi rekommenderar att du gör din ansökan snarast möjligt.

Har du frågor gällande tjänsten så är du välkommen att kontakta VD för Destination Inlandsbanan Björn Nilsson på telefonnummer 070- 630 31 75.

Omfattning

Tidsbegränsad anställning från omgående – t.o.m augusti. Oregelbundna arbetstider med tillträde enligt överenskommelse. Beredskap vid behov med tillhörande ersättning enligt lokalt avtal.

Sysselsättning/lön

Allmän visstidsanställning upp till 100 %. Lön enligt överenskommelse.

Ansökan

Sista ansökningsdag 3 maj 2021, skicka din ansökan till

Kontaktpersoner

Björn Nilsson, VD Destination Inlandsbanan AB

070-630 31 75

Johanna Forsberg, HR strateg, Inlandsbanan AB

073-807 62 40