Boka tidigt rabatt och Röd söndag-erbjudande

Nyheter

Läs senaste nytt om vad som händer på Inlandsbanan.

Tillbaka

Premiär för snötåget med Röd söndag-erbjudande

Torsdag den 19e december är det dags för Snötågspremiär när den dagliga trafiken mellan Östersund och Mora drar igång på Inlandsbanans södra del och det med en bokningsökning på 40 procent mot fjolåret inför starten. Det firar vi naturligtvis med att erbjuda Röd söndag-priser.

Sedan starten för åtta år sedan har antalet resenärer fördubblats och i år ligger bokningsläget redan nu på 40 procent över fjolårets läge vid denna tidpunkt.

Tåget avgår på morgonen från Östersund, ankommer Mora vid lunchtid, vänder och går tillbaka till Östersund dit det ankommer på kvällen.

I Röjan finns transfer till och från Vemdalsfjällen med skidorterna Vemdalsskalet, Björnrike och Klövsjö/Storhogna samt vidare anslutning till resten av fjällvärlden med bussar.

I samarbete med SkiStar erbjuds ett förmånligt paketpris på tågresa, transfer och Ski-pass i Klövsjö/Storhogna alla söndagar tåget går.

Vi kör tåget på HVO och transferbussen snöpendeln kör SkiStar på HVO. Ett fossilfriare alternativ som värnar mer om miljön. 

Korta fakta Snötåget 2019/2020

  • Boka på sj.se eller resrobot.se
  • Tåget går på HVO, samt transferbussen Snöpendeln
  • Tidtabellen är anpassad till anslutningar i Mora med tåg till och från Stockholm och Göteborg
  • Länstrafiken Jämtlands Ungdomskort gäller också som färdbevis på Snötåget
  • Röd söndag: Paketerbjudande där tågresa, transfer och skipass i Klövsjö/Storhogna ingår. Gäller söndagar samt öppningsdagen 19 december 2019. Kan inte förbokas och köps endast ombord på tåget. Prisexempel för vuxen, från 18 år, 450 kronor, för ungdom, 7-17 år, 245 kronor. Erbjudandet kan nyttjas av påstigande i Östersund, Brunflo, Tandsbyn, Fåker, Hackås, Svenstavik och Åsarna.

Mer information om Snötåget
Tidtabell 2019/2020 som pdf