Nyheter

Läs senaste nytt om vad som händer på Inlandsbanan.

« Tillbaka
20 dec - 2021
Etiketter

Ny njutarresa till Storhogna

Söker du rekreation och avkoppling i fantastisk fjällmiljö. Vill du avnjuta avkopplande SPA kombinerat med frisk FJÄLLuft I LÄNGDSPÅR, ELLER SKIDBACKAR. Då har vi ett nytt paket för dig, såklart med tåg till och från destinationen!

Paketresan ”Rekreation i Storhogna” är ett nytt paket för dig som vill avnjuta vad Destination Vemdalen har att erbjuda några dagar där det mesta ingår. Resan sker med tåg hela vägen fram till Röjan station där busstransfer med snöpendeln väntar för sista biten till Storhogna Högfjällshotell och SPA. Här bor du i rum med fjällvy och har tillgång till avkopplande fjällmiljöer där längdspår och skidbackar tar vid utanför receptionen och spaupplevelsen precis till vänster om den.

Resan med Inlandsbanan

Järnvägen Inlandsbanan går rakt genom Sveriges inland, mellan Mora och Gällivare kan du färdas med Inlandsbanans klassiska tåg av modellen Y1 i maklig takt samtidigt som du njuter av naturens skådespel utanför och lyssnar till det rytmiska skarvdunket. På vägen mot Storhogna som ligger längs Inlandsbanan så passerar vi bland annat Storstupet som är en djup och spektakulär kanjon över Ämån norr om Orsa. På en smal järnvägsbro passerar här Inlandsbanan 34 meter över vattenytan och is. 

I resan ingår:

  • Tåg Stockholm C - Mora C samt Inlandsbanans tåg Mora-Röjan, tur och retur
  • Busstransfer med Snöpendeln Röjan-Storhogna Högfjällshotell tur och retur
  • Två nätter på 4-stjärnigt hotell med SPA
  • Härligt fruktfat vid ankomst
  • Hotellfrukostar och 3-rätters middag båda dagarna i fantastiska Vinterträdgården
  • Entré till Spa & relax alla dagar

Läs mer om resan här: Rekreation i Storhogna | Inlandsbanan