Nyheter

Läs senaste nytt om vad som händer på Inlandsbanan.

« Tillbaka
07 jun - 2021
Etiketter

Ny rekreationsresa!

Söker du rekreation och avkoppling i fantastisk fjällmiljö. Vill du avnjuta avkopplande SPA kombinerat med frisk luft från kortare eller längre fjällvandring. Då har vi ett nytt paket för dig, såklart med tåg till och från destinationen!

Paketresan ”Rekreation i Vemdalen” är ett nytt paket för dig som vill avnjuta vad Destination Vemdalen har att erbjuda några dagar där det mesta ingår. Resan sker med tåg hela vägen fram till Röjan station där taxi väntar för sista biten till Storhogna Högfjällshotell och SPA. Här bor du i rum med fjällvy och har tillgång till avkopplande fjällmiljöer där fjällvandringen börjar utanför receptionen och spaupplevelsen precis till vänster om den.

Resan med Inlandsbanan

Järnvägen Inlandsbanan går rakt genom Sveriges inland, mellan Mora och Gällivare kan du färdas med Inlandsbanans klassiska rälsbussar i maklig takt samtidigt som du njuter av naturens skådespel utanför och lyssnar till det rytmiska skarvdunket. När du reser till Vemdalen som ligger längs Inlandsbanan så passerar vi bland annat Storstupet som är en djup och spektakulär kanjon över Ämån norr om Orsa. På en smal järnvägsbro passerar här Inlandsbanan 34 meter över vattenytan.

Ombord på Inlandsbanans tåg möts du av en trivsam miljö och en god stämning. Här finns även kunniga och engagerade tågvärdar som berättar och guidar om platser, sevärdheter och naturen utanför.

I resan ingår:

  • Tåg Stockholm C - Mora C samt Inlandsbanans tåg Mora-Röjan, tur och retur
  • Taxitransfer Röjan-Storhogna Högfjällshotell tur och retur
  • Två nätter på 4-stjärnigt hotell med SPA
  • Härligt fruktfat vid ankomst
  • Hotellfrukostar och 3-rätters middag båda dagarna i fantastiska Vinterträdgården
  • Entré till Spa & relax alla dagar

Läs mer om resan här: Rekreation i Vemdalen | Inlandsbanan