Nyheter

Läs senaste nytt om vad som händer på Inlandsbanan.

« Tillbaka
09 mar - 2022

Destination Inlandsbanan söker medarbetare till bokningen över sommaren

Är du en person med erfarenhet av försäljning, som vill utvecklas och jobba i en bransch som växer? Vi på Destination Inlandsbanan söker nu flera medarbetare som kan stötta upp och hjälpa oss över sommaren!

När du kommer till oss på Destination Inlandsbanan möts du av en positiv atmosfär och kollegor som tar sitt jobb på största allvar. Hos oss är ingen dag den andra lik. I vår organisation har vi direktkontakt med våra kunder varje dag via e-post och telefon. Vi tar hand om alla ärenden som rör våra kunders bokningar vilket kan innebära försäljning av våra produkter och resor såväl som av- och ombokningar. Ditt jobb är betydande för vår verksamhet då det har en stor påverkan om hur våra kunder uppfattar oss som företag och vårt varumärke.

Som resurs på bokningen hos oss ingår du i Destination Inlandsbanans organisation. Arbetet innebär att du i huvudsak arbetar med bokning och försäljning och du kommer därmed vara bolagets ansikte utåt. Din roll innebär att du kommer vara den första personen som kunden kommer i kontakt med vilket betyder att din kommunikativa förmåga och förståelse för andra människors behov är a och o. Som första person i ledet i säljprocessen ska du vara en serviceinriktad person.

På bokningen hos oss har du i uppgift att ta emot bokningar via e-post, telefon från privatpersoner, grupper och agenter. Du paketerar resehandlingar till kund vid bokning och vid utskick, detta hanterar du såväl digitalt som fysiskt. I arbetet ingår även beredskap vilket kräver att du ska vara lösningsorienterad och stresstålig.

En viktig del i ditt arbete är att kunna arbeta brett inom digitala kommunikationssystem. Du ska arbeta för att arbetet i våra digitala kanaler ska vara lätt att hantera och använda och vi ser gärna att du är insatt i bokningssystem så som Travelize och Linkonline samt kommunikationssystem så som Zendesk sedan tidigare.

För att jobba hos oss behöver du dela våra värderingar som synliggörs i ledorden kreativa, stolta, trovärdiga och respekterande.

Din profil

Vi söker dig med erfarenhet inom nämnda arbetsområden. Meriterande är utbildning inom turism eller motsvarande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av reseförsäljning, kundservice, en relevant resesäljarutbildning eller liknande. Du är uttrycker dig väl i tal och skrift både i svenska och engelska. Du är serviceorienterad och kundfokuserad med en känsla för försäljning. Du är en person som tar ansvar för att saker och ting blir gjorda, och har förmågan att kunna ändra inriktning snabbt om det behövs. Meriterande är också om du har bredare språkkunnighet, främst i tyska.

Förmåner

Vi kan erbjuda dig en rad förmåner som till exempel friskvårdsbidrag och friskvårdstimme. Vi arbetar i Lokstallet i Östersund, i fina lokaler med trevliga kollegor.

Låter det spännande?

Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför vi rekommenderar att du gör din ansökan snarast möjligt.

Har du frågor gällande tjänsten så är du välkommen att kontakta Bokningsansvarig för Destination Inlandsbanan Clara Levstad på telefonnummer 070-344 81 10.

Anställningsform

Tidsbegränsad anställning från omgående – t.o.m augusti. Oregelbundna arbetstider med tillträde enligt överenskommelse. Beredskap vid behov med tillhörande ersättning enligt lokalt avtal.

Ansökan

Löpande urvalsarbete. Sista ansökningsdag 15 april 2022, skicka din ansökan till

Kontaktperson

Clara Levstad, bokningsansvarig Destination Inlandsbanan AB

Johanna Forsberg, HR strateg Inlandsbanan AB

073-807 62 40

Resenärer som väntar på att kliva på tåget i Östersund