Inlandsbanan söker engagerad marknadskommunikatör

Nyheter

Läs senaste nytt om vad som händer på Inlandsbanan.

Tillbaka

Hej du marknadskommunikatör som vill vara med och utveckla inlandet!

Inlandsbanan söker nu en marknadskommunikatör som vill vara med och bidra till ökat resande på järnväg och samtidigt bidra till hållbar utveckling. Vill du jobba i en organisation där du tillåts att växa och ta egna initiativ? Då kan det här vara jobbet för dig.

Som marknadskommunikatör hos oss ingår du i moderbolagets marknad- och kommunikationsavdelning men arbetar med kommunikation- och marknadsfrågor inom koncernens samtliga verksamhetsområden. Du har ett nära samarbete med marknadschef samtidigt som du finns tillgänglig för kollegor i koncernen i frågor som rör ditt arbetsområde. Du samordnar och planerar marknadsaktiviteter externt och agerar som stöd och rådgivande vid verksamhetens kommunikationsanalyser och strategier internt. Du arbetar strategiskt och operativt med att ta fram innehåll och material till webb och våra andra kanaler samt arbetar löpande med att följa upp resultaten. I rollen arbetar du utifrån ett helhetsperspektiv och utgår från målgruppernas behov i olika kontaktytor. Det innebär även att du kontinuerligt utvärderar nya möjligheter att förenkla och förbättra vårt erbjudande baserat på nya kundbeteenden och omvärldens utveckling.

Vem är du?

Vi söker dig med utbildning inom marknadsföring, media/kommunikationsvetenskap eller motsvarande erfarenhet. Du får gärna ha några års erfarenhet av liknande ansvarsområden och trivs lika bra i ett operativt så väl som strategiskt sammanhang. Du är en duktig skribent på både svenska och engelska som är van att anpassa budskap efter olika mottagare och medier. Du är en van användare av Officepaketet och Adobe-sviten i allmänhet och jobbar regelbundet i någon form av CMS. Meriterande är om du tidigare arbetat med foto, film och redigering av detta och om du kan producera rörligt material genom Premiere Pro. Användandet av sociala medier ser du som en självklarhet och du vet hur man på bästa sätt skapar innehåll som leder till goda resultat. Du är trygg i dig själv och din yrkesroll, det innebär att du har förmågan att se vad som behöver göras – och sedan gör det.

Som marknadskommunikatör hos oss kommer du ha en bred roll och arbeta med flera olika spännande frågor parallellt. Att samarbeta med andra är därför en självklarhet för dig och du relaterar till andra på ett lyhört sätt. Du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade förutsättningar. Ditt fokus på mål och resultat får genomslag i prioriteringar, planering och agerande i ditt dagliga arbete. Du behöver ofta snabbt kunna sätta dig in i nya frågor där du kanske inte alltid har all information, där behöver du ha förmågan att skapa en förståelse trots begränsad information och vara handlingskraftig för att komma framåt i arbetet.

Vi kommer hantera ansökningarna skyndsamt och urval till intervjuer kan komma att ske innan ansökningstiden gått ut varför vi rekommenderar dig att söka jobbet redan idag!

Vad erbjuder vi dig?

Som arbetsgivare satsar vi på välmående och friska medarbetare och vi har en rad förmåner att erbjuda, till exempel friskvårdbidrag, friskvårdstimme och sjukvårdsförsäkring. Vår arbetsplats i Östersund är beläget vid storsjön med otrolig utsikt över fjäll och natur, och inte att förglömma – med järnvägsutsikt.

GDPR
Genom att skicka din ansökan till oss godkänner du att Inlandsbanan AB hanterar dina personuppgifter under rekryteringsprocessen.
 

Låter det spännande?

Har du frågor gällande tjänsten så är du välkommen att kontakta marknadschef Therese Fanqvist på telefonnummer 070-328 91 82 annars ser vi gärna att du skickar in din ansökan till märkt med ”Marknadskommunikatör”. Sista ansökningsdag för tjänsten är 15 augusti 2022.

Tjänsten innebär en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning med månadslön enligt överenskommelse.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så passa på att söka så snart du kan!