Nyheter

Läs senaste nytt om vad som händer på Inlandsbanan.

« Tillbaka
18 nov - 2022

Inlandståg söker verkstadstekniker

Gillar du också att skruva och meka med stora fordon? Då har Inlandståg ett jobb till dig! Vår verkstad växer och därför söker vi nu en tekniker som kan jobba hos oss med vår dagliga drift av underhåll och reparation av våra fordon i lokstallet i Östersund. 

Vad gör du som verkstadstekniker hos oss?
På Inlandståg arbetar vi aktivt för hållbart underhåll av järnvägsfordon, både den egna fordonsflottan, och på uppdrag av andra operatörer eller fordonsägare. Som verkstadstekniker hos oss erbjuds du ett omväxlande arbete där både service, reparationer och underhåll ingår som en del av arbetet. Våra verkstadstekniker har bred kompetens inom flertalet områden och vi på Inlandståg strävar efter att alla våra medarbetare på verkstaden ska kunna utföra alla typer av arbete, därför kommer vi utbilda dig internt inom de områden som arbetet kräver. I rollen förekommer också viss fältservice. 

Vem och vad söker vi?
För rollen ställer vi krav på gymnasieutbildning och att du har erfarenhet av service och underhåll av fordon. Meriterande är erfarenhet av service och underhåll på järnvägsfordon samt C-körkort. För tjänsten ställs krav på godkänd hälsoundersökning utifrån lagstadgade hälsokrav för personal i säkerhetstjänst.

Vi ser att du som söker denna tjänst har viss datorvana då alla beställningar av arbete och avvikelserapportering sker digitalt. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift i det svenska språket. De personliga egenskaper vi värdesätter hos dig är att du är självgående, ansvarstagande och lösningsorienterad. På verkstaden jobbar vi som ett team i en liten organisation där vi hjälper varandra.

Inlandståg är ett av bolagen i koncernen Inlandsbanan och vi strävar efter att alla som kommer till oss ska trivas och tycka att det är roligt att gå på jobbet. Alla roller är viktiga och tillsammans bidrar vi till koncernens framgång samtidigt som vi genom utbildning och goda arbetsförhållanden ser till dina personliga behov. De förmåner du erbjuds utöver en fantastisk arbetsplats med många kollegor är bland annat månadslön, sjukvårdsförsäkring och ett generöst friskvårdsbidrag.

Om du är intresserad av att söka jobbet ser vi gärna att du skickar en kort sammanfattning om din arbetslivserfarenhet och några rader om vem du är. Vi kommer hantera ansökningar löpande så kontakta oss om du är intresserad eller har frågor.

Har du frågor om tjänsten?
Vid frågor angående rollen eller arbetet är du välkommen att kontakta verkstadschef Tomas Lindegren. Har du övriga frågor kring anställningen kontaktar du HR-strateg Johanna Forsberg.

  • Verkstadschef, Tomas Lindegren, , 073-543 62 74
  • HR-strateg Johanna Forsberg,   073-807 62 40 

Ansök
Sök jobbet genom att skicka in din ansökan till , märk din ansökan med ”Verkstadstekniker”, sista ansökningsdag är den 18 december 2022. 

 

Inlandståg verkstadstekniker