Nyheter

Läs senaste nytt om vad som händer på Inlandsbanan.

« Tillbaka
18 jan - 2023

Destination Inlandsbanan söker två kollegor till bokningen över sommaren

Destination Inlandsbanan är ett av dotterbolagen i koncernen Inlandsbanan med huvuduppdrag att sälja och paketera resor och se till att våra resenärer får den bästa upplevelsen. Vi satsar på kvalitet och utveckling med visionen att vara "en dragkraft som utvecklar inlandet."

Är du vår medarbetare på bokningen i sommar, en person med erfarenhet av försäljning som genom din serviceförmåga kan hjälpa våra kunder att förverkliga sina resplaner? I sådant fall är det dig Destination Inlandsbanan söker!

När du kommer till oss på Destination Inlandsbanan möts du av engagerade kollegor och ett varierande jobb där ingen dag är den andra lik. I vår organisation har vi direktkontakt med våra fantastiska kunder varje dag via e-post och telefon. Vi tar hand om alla ärenden som rör våra kunders bokningar vilket kan innebära rådgivning om, och försäljning av, våra produkter och resor såväl som av- och ombokningar. Ditt jobb är betydande för vår verksamhet då det har en stor påverkan om hur våra kunder uppfattar oss som företag och vårt varumärke.

En viktig del i ditt arbete som reseagent är att kunna arbeta brett inom digitala kommunikationssystem och bokningskanaler, vi ser gärna att du är insatt i bokningssystem som till exempel Linkonline sedan tidigare.

I ditt arbete kommer du i huvudsak arbeta med bokning och försäljning och blir därmed bolagets ansikte utåt.  Du kommer vara den första personen som kunden kommer i kontakt med vilket betyder att din kommunikativa förmåga och förståelse för andra människors behov är a och o. Som första person i ledet i säljprocessen ska du vara serviceinriktad och lösningsorienterad.

VAD ÖNSKAR VI AV DIG?

Vi söker dig med erfarenhet inom nämnda arbetsområden. Meriterande är utbildning inom turism eller motsvarande. Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet av reseförsäljning, kundservice eller en relevant resesäljarutbildning. Du är uttrycker dig väl i tal och skrift både i svenska och engelska. Du är serviceorienterad och kundfokuserad med en känsla för försäljning. Du är en person som tar ansvar för att saker och ting blir gjorda och har förmågan att kunna ändra inriktning snabbt om det behövs. Meriterande är också om du har bredare språkkunnighet, främst i tyska.

Vi som arbetar här är kreativa i vårt arbetssätt genom att arbeta lösningsorienterat, vi är stolta över att vara en del av koncernen Inlandsbanan och i detta speglas vårt engagemang och ansvar för arbetet. Vi är respekterande genom att vara lyhörda och förändringsbenägna och vi är trovärdiga genom att vi efterlever lagkrav, regler och förhållningssätt och har rätt kompetens på rätt plats. Är du en av oss? Skicka då din ansökan!


VAD ERBJUDER VI?

Som arbetsgivare satsar vi på välmående och friska medarbetare och vi har en rad förmåner att erbjuda, till exempel friskvårdbidrag och friskvårdstimme. Vår arbetsplats i Östersund är beläget i Lokstallet vid storsjön med otrolig utsikt över fjäll och Storsjön.

Har du frågor gällande tjänsten så är du välkommen att kontakta bokningsansvarig för Destination Inlandsbanan: Clara Levstad på telefonnummer 070-344 80 10. Urvalet kommer ske löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag, vi rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

OMFATTNING
Tidsbegränsad anställning från maj – t.o.m augusti. Oregelbundna arbetstider med tillträde enligt överenskommelse. Beredskap vid behov med tillhörande ersättning enligt lokalt avtal.

KONTAKTPERSONER
Clara Levstad, Bokningsansvarig, Destination Inlandsbanan AB

Johanna Forsberg, HR strateg
Inlandsbanan AB

SYSSELSÄTTNING/LÖN
Särskild visstidsanställning upp till 100 %.
Lön enligt överenskommelse.

ARBETSGIVARE
Destination Inlandsbanan AB

ANSÖKAN
Sista ansökningsdag 24 februari 2023, skicka din ansökan till

BESÖKSADRESS
Lokstallet
Storsjöstråket 19
831 34 Östersund

 

jobba på inlandsbanan