Nyheter

Läs senaste nytt om vad som händer på Inlandsbanan.

Tillbaka

Vi söker en upplevelsesäljare

Vi söker nu en Upplevelsesäljare till Destination Inlandsbanan AB

Brinner du för besöksnäringen och för att utveckla inlandet? Är du en säljare ut i fingerspetsarna, med stort kundfokus och lönsamhetstänk, samtidigt som du är lösningsorienterad och kreativ?

Arbetsbeskrivning:
Som Upplevelsesäljare är din uppgift att aktivt jobba med direktförsäljning av Inlandsbanans produkter till främst företag och grupper, både i Sverige och internationellt. Du tar fram researrangemang enligt kunders önskemål med aktiviteter, övernattningar och tåg, både med reguljär säsongsanpassad turisttrafik och charter året runt. Du paketerar och prissätter paketlösningar, och ansvarar för försäljningen av dessa. Du initierar säljsamarbeten och deltar på mässor och workshops. Vi ser gärna att du har ledaregenskaper och framöver kan axla ansvaret för bokningspersonal.

För att jobba hos oss behöver du dela våra värderingar som synliggörs i ledorden kreativa, stolta, trovärdiga och respekterande.

Kompetensprofil:
Vi söker dig som har flera års erfarenhet av försäljning av upplevelser, gärna som KAM, B2B och B2C-säljare. Har du dessutom erfarenhet från besöksnäringen, har goda kunskaper i bokningssystem, pratar flytande svenska och engelska och gillar tåg är sannolikheten hög att det är just dig vi söker. Meriterande är vana av prissättning, komplex paketering av researrangemang, kunskaper i tyska och bokningssystemen Travelize och Linkon samt god kunskap om Inlandsbanan. Ett plus är intresse av naturturism och den arktiska regionen.  

Du kan och vill resa.

Relevant erfarenhet och personliga egenskaper är viktigare än formell utbildning.

Personliga egenskaper:
Som person är du social och utåtriktad, strukturerad, offensiv och lösningsorienterad. Du är duktig på att planera och organisera ditt eget arbete, ser vad som behöver göras och är självgående. Du är professionell, anpassningsbar och har en god självkännedom. Förmågan att entusiasmera och skapa arbetsglädje för att nå gemensamma mål är din styrka. Du gillar att samarbeta, är relationsbyggande och du är bra på att utveckla och upprätthålla en god kommunikation både internt och externt.

Anställningsvillkor:
Du har förtroendearbetstid och individuella förutsättningar vad gäller lön och förmåner. Placeringsort: Östersund. Jobbet är på heltid, med inlöst övertid och 6 veckors semester. Under trafiksäsong har du schemalagd jour. Provanställning 6 månader.

Sysselsättningsgrad:
Heltid.

Läs mer och ansök här