Nyheter

Läs senaste nytt om vad som händer på Inlandsbanan.

Tillbaka
Jobba som fordonstekniker på Inlandståg

Nu söker vi två fordonstekniker

Våra ledord är kreativa, stolta, trovärdiga och respekterande och vi ser det som en självklarhet att du känner dig trygg i det.

Gillar du att skruva med tåg? Vi behöver förstärka vår verkstad med två fordonstekniker till Lokstallet i Östersund.

Som person sätter du säkerheten främst och har en välutvecklad förmåga att arbeta självständigt. Du är serviceinriktad och har stor förmåga att ta egna initiativ för att lösa problem som kan uppstå. Då arbetet många gånger kan vara fysiskt krävande är det viktigt med en god hälsa. Utöver dessa kvalifikationer ser vi att du som person är stresstålig och uthållig eftersom många situationer kan uppstå. Vi ser också att du är positiv och samarbetsvillig samt att du har lätt att anpassa dig till nya arbetsrutiner och arbetssituationer beroende på vad som händer. Meriterande är utbildade verkstadsarbetare inom fordons- eller tungt underhåll, truckkort med behörighet B1 och C2 samt förarkurs kranar. Har du inte det vi ser som meriterande och är rätt person för arbetet så internutbildar vi dig.

Läs mer om respektive tjänst nedan

Fordonstekniker med förrådsansvar

Fordonstekniker

Om Inlandståg

Inlandståg AB är ett helägt dotterbolag till Inlandsbanan AB som erbjuder transport- och logistiklösningar i form av gods-, person- och turisttrafik. I verksamheten ingår även uthyrning av fordon, verkstadsarbeten samt utbildningstjänster. Inlandståg är ett flexibelt företag med stark lokal förankring. Med fokus på kunskap och service är vi en pålitlig partner och en naturlig del av transportsystemet i Sverige