Nyheter

Läs senaste nytt om vad som händer på Inlandsbanan.

Tillbaka
Lokförare

Inlandståg söker lokförare

Vi utökar vår verksamhet och söker ett antal lokförare

Söker du variation och omväxling? Som lokförare hos Inlandståg får du uppleva varierade körningar då vår verksamhet innefattar både gods- och persontrafik. Våra uppdrag i dagsläget sträcker sig i huvudsak mellan Mora i söder till Gällivare i norr så ditt "kontor" kommer att bestå av norra Sveriges vackra landskap. Vi har Östersund som huvudort där vi även bedriver bangårdstjänst.

Som person sätter du säkerheten främst och har en välutvecklad förmåga att arbeta självständigt. Du är serviceinriktad och har stor förmåga att ta egna initiativ för att lösa problem som kan uppstå. Då arbetet många gånger kan vara fysiskt krävande är det viktigt med en god hälsa.

Arbetstiderna varierar och inkluderar oregelbundet skiftarbete på dygnets alla timmar och årets alla dagar.

Vi söker dig som har:

• Lokförarbevis

• Körkort B

• Högt säkerhetstänk

• Flexibel och noggrann

Utöver dessa kvalifikationer ser vi att du som person är stresstålig och uthållig eftersom många situationer i vår verksamhet kan kräva detta. Typutbildning på de fordon som vi kör och linjekännedom får du hos oss om det behövs. Placeringsort enligt överenskommelse. Resor ingår i tjänsten.

Våra förmåner

Vi kan erbjuda dig en rad olika förmåner som till exempel friskvårdsbidrag, friskvårdstimme och sjukvårdsförsäkring. Vi tillhandahåller också arbetskläder, läsplatta och smartphone.

Sista ansökningsdag

Löpande

Omfattning

Tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse

Lön

Enligt gällande kollektivavtal

Fackliga representanter

Tore Oskarsson, ombudsman Seko 070-698 03 82

Välkommen med din ansökan märkt

”Ansökan lokförare” till Roger Sundin Chef Inlandståg, 070-665 92 35, roger.sundin@inlandstag.se