Jobba som lokförare hos Inlandståg

Söker du variation och omväxling?

Som lokförare hos Inlandståg får du uppleva varierade körningar då vår verksamhet innefattar både gods- och persontrafik. Våra uppdrag i dagsläget sträcker sig i huvudsak mellan Mora i söder till Gällivare i norr så ditt "kontor" kommer att bestå av norra Sveriges vackra landskap. Vi har Östersund som huvudort där vi även bedriver bangårdstjänst.

Som en del av koncernen Inlandsbanan ser trafiken för oss på Inlandståg olika ut beroende på säsong. Under sommaren innebär jobbet bland annat att köra turisttrafiken mellan Mora och Gällivare medan vi under vintertid kör persontrafik dagligen mellan Östersund och Mora. Vi arbetar också med att få till pendeltrafik på utvalda sträckor över helåret.

Utöver denna persontrafik har vi under hela året godskörningar åt flertalet samarbetspartners och kunder.

 

 

André Eiremo

Produktionschef
Phone:
072-303 02 01
Profile picture for user Andre Eiremo
Vi söker dig som har
Lokförarbevis
Körkort B
Högt säkerhetstänk
Flexibel och noggrann
Dieselkompetens, meriterande

Vill du bli en av oss?

De senaste åren väljer flera att resa med tåget. Järnvägen är ett hållbart transportmedel och det är vi stolta att bidra till. Grunden för vår verksamhet, vårt förhållningssätt och hur vi vill uppfattas, har vi sammanfattat i våra ledord: Kreativa, stolta, trovärdiga och respekterande. Delar du dessa och vill du vara med i vårt arbete för framtiden?

Vi söker alltid efter lokförare  

Våra förmåner

Vi kan erbjuda dig en rad förmåner som till exempel friskvårdsbidrag, friskvårdstimme, sjukvårdsförsäkring och kaffe/te/frukt. Vi tillhandahåller även smartphone. Vi arbetar i centrala Östersund, i fina lokaler med trevliga kollegor.

Placeringsort och varaktighet: Varierar

Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Skicka din spontanansökan till

Är du inte utbildad men nyfiken på lokföraryrket? Läs gärna mer om yrket här

Tillgängliga utbildningar

Lediga tjänster hos Inlandsbanan och Inlandståg