Upplevelseresor I Sverige

För dig som är på jakt efter upplevelseresor i Sverige finns vi på Inlandsbanan. Vi erbjuder en mängd aktiviteter och gruppresor för dig som vill uppleva det bästa av vårt vackra land. Upptäck det fantastiska Sverige tillsammans med oss på Inlandsbanan. 

Unika upplevelseresor

Inlandsbanan går sträcker sig mellan Kristinehamn i söder och Gällivare i Norr, och tillgodoser (tveksamt ordval) resenären med en tredjedel av hela Sverige. Under din resa kan du besöka över 15 resmål samtidigt som du färdas genom ett vackert inland. 

Vi på Inlandsbanan erbjuder inte bara en trygg, enkel och säker resa. Vi erbjuder dessutom tips och råd på upplevelseresor i Sverige, som man kan göra när man reser tillsammans med oss. Men vi erbjuder även ett antal kompletta paket- och gruppresor anpassade efter olika önskemål.

Köp biljett
Köp Inlandsbanekort

Obegränsat resande i 2 veckor

För dig som själv vill bestämma över din resa finns våra Inlandsbanekort. Med dessa kort kan du ta dig till den destination som lockar dig mest och kortet gäller för resande under en två veckors period. 

Våra paketresor för dig som vill uppleva Sverige på riktigt

För andra kan vi erbjuda en mängd olika hopsatta aktiviteter i våra paket- och gruppresor. Inlandsbanan paket- och gruppresor passar alla typer av personer och resenärer. Våra upplevelseresor i Sverige tar dig till anrika Hurtigruten, till Lapplands fantastiska natur och samiska kultur och till resor genom Sveriges vildmark, vidder och nationalparker till Norges fjordar och fjäll. Eller så skräddarsyr du din egen paketresa som passar just dig och dina intressen. Ett ännu enklare sätt att upptäcka Sverige via tåg.

För dig som vill ha mer information och tips på upplevelseresor i Sverige så ber vi er kontakta oss direkt, så ser vi över vilka resalternativ som passar er bäst. Välkomna