Tips på resor med barn i Sverige

För dig som vill uppleva den fantastiska svenska naturen kommer här tips på resor i Sverige, som både passar dig som reser med barn eller utan. Följ med på en tur med Inlandsbanan och upplev en fantastisk resa.

Möt kultur och natur med våra resor

Inlandsbanan kan erbjuda våra resenärer en fantastisk upplevelse. Vi har tillgång till Sveriges största destination av oexploaterad natur som visar Sveriges fantastiska natur- och kulturegendomar. Under din resa får du möjlighet att uppleva en tredjedel av landet och du har själv möjlighet att välja den resa som passar dig bäst.

Köp biljett
Köp Inlandsbanekort

Resor i Sverige - från söder till norr

För dig som själv vill styra över destinationer finns ett tågluffarkort, men vi på Inlandsbanan erbjuder även flertalet resor där boende och aktiviteter paketeras till en fantastisk upplevelse. Paketresorna är anpassade både till dig som reser med ett litet sällskap, stort sällskap eller med barn.

Med Inlandsbanan får du uppleva Sverige på räls, från Kristinehamn i söder ända upp till Gällivare i Norr. Under resan kommer du att möta naturen, kulturen, människorna och maten.

För mer tips på resor i Sverige med barn ber vi er kontakta oss direkt, så ser vi över vilka resalternativ som passar er bäst. Välkomna!