Semestra Med Barn I Sverige

Att semestra med barn i Sverige är en fantastisk möjlighet att komma nära vårt land och möta nya platser och personer. En resa i Sverige består av enormt många vackra och äventyrliga platser att upptäcka, som passar både för vuxna och barn. 

Semestra med barn tillsammans med oss på Inlandsbanan!

Inlandsbanan – för dig som vill semestra i Sverige med familjen

Fördelen i att resa och semestra med barn tillsammans med oss på Inlandsbanan är att det är så enkelt och bekvämt. Vi erbjuder en rad olika biljetter och aktiviteter som passar familjen med barn. 

För familjen som vill besöka flera destinationer under sin resa rekommenderar vi Inlandskortet, då det kan vara ett billigare alternativ en enkelbiljetter. Med Inlandsbanekortet kan du nämligen tågluffa obegränsat på Inlandsbanan under en 2-veckors period. Perfekt för familjen som vill upptäcka mycket under sin semester.

Köp biljett
Köp Inlandsbanekort

Vi skräddarsyr din familjs semester i Sverige

För er som är intresserade av paket- och gruppresor har vi många alternativ att erbjuda. Antingen väljer ni en redan hopsatt paketresa, eller så skräddarsyr ni en som passar dig och din familjs intressen. 

På Inlandsbanan är det enkelt och roligt att semestra med barn i Sverige. Under er resa kan ni hitta en mängd olika aktiviteter som passar de flesta. Vi på Inlandsbanan ger gärna råd och tips resealternativ. Mer om aktiviteter, boenden och matställen att kan ni läsa på vår hemsida.