Semestra I Sverige

Sverige är ett fantastiskt land. Därför är det ett härligt alternativ inför din kommande semester. Semestra i Sverige med oss på Inlandsbanan!

Semestra i Sverige med Inlandsbanan

Inför kommande semestertider är det många som tar sitt pick och pack för en resa söderut. Men alla de som väljer att semestra i Sverige, tar möjligheten att upptäcka allt det som vårt fantastiska land har att erbjuda.

Vi på Inlandsbanan vill inspirera dig att upptäcka Sverige och dess vackra varierande natur och kultur. Med Inlandsbanan tar du dig tryggt, säkert och enkelt från Kristinehamn i söder, ända upp till Gällivare uppe i norr. 

Köp biljett
Köp Inlandsbanekort

Inlandsbanan ger dig en tredjedel av Sverige

Vi erbjuder våra resenärer tillgång till en tredjedel av Sverige. Under er resa får ni möjlighet att bekanta er med allt från spännande, oändlig vildmark till mysig ombonade miljöer, allt beroende på vad just du vill upptäcka. 

Inlandsbanan erbjuder olika resealternativ

För den som vill semestra i Sverige så kan Inlandsbanan erbjuda olika typer av resor och biljetter. För den som vill resa till en bestämd ort kan en enkelbiljett vara ett alternativ. För den som vill upptäcka flera delar av Sverige under sin semester rekommenderar vi vårt tågluffarkort som ger dig möjlighet att resa hur mycket du vill under en period av två veckor. 

För den som istället vill överraskas av nya upplevelser och vill resa i grupp rekommenderar vi även våra välorganiserade grupp- och paketresor. Inlandsbanan paket- och gruppresor passar alla typer av personer och resenärer. Våra resor tar dig till anrika Hurtigruten, till Lapplands fantastiska natur och samiska kultur och till resor genom Sveriges vildmark, vidder och nationalparker till Norges fjordar och fjäll. Eller så skräddarsyr du din egen paketresa som passar just dig och dina intressen. 

Semestra i Sverige med oss på Inlandsbanan!