Resa Till Strömsund

För dig som vill resa till Strömsund är Inlandsbanan ett perfekt färdmedel dit. Resan är trygg, snabb och enkel och du kan helt lägga fokus på att upptäcka stadens utbud, som både är rikt på vacker natur och kulturella upplevelser. 

Strömsund – Jämtlands näst största ort

Mellan destination Östersund och Dorotea ligger Strömsund med sina vackra fjäll, trolska dalskogar och blomstrande idyll i Dunderklumpens bygder. Strömsund är Jämtlands näst största samhälle, och här finns aktiviteter som passar de flesta besökare.

Köp biljett
Köp Inlandsbanekort

Upplev Strömsund med friluftsliv och kultur

Hembygdsgården som ligger vackert belägen vid Ströms Vattudal och fjällvandringen på kalfjället är bara två av de många upplevelser som Strömsund har att erbjuda. Här kan man enkelt kombinera friluftsliv och vildmarksäventyr med kulturella upplevelser som besök på ett av Europas finaste bil museer och skapa minnen som man inte vill släppa i första tagen. 

När du reser till Strömsund tillsammans med Inlandsbanan passerar du centrala Hoting med sin marknad, travvecka, slöjdmässa och bilträff. Här finns något för alla helt enkelt.

Resa till Strömsund med Inlandsbanan

Vi erbjuder både enkelbiljetter till staden eller kompletta grupp- och paketresor. Dessutom kan du ta dig hit med vårt tågluffarkort ”Inlandsbanekortet” som ger dig möjlighet att resa obehindrat under en period av två veckor.

Kontakta oss på Inlandsbanan så hjälper vi dig att hitta den resa till Strömsund som passar dig bäst, eller boka direkt via vår hemsida.