Resa Till Storuman

Ska du resa till Storuman så har du en härlig upplevelse framför dig. Storumans kommun är ett fantastiskt besöksmål för turister, och med Inlandsbanan tar du dit hit både smidigt, tryggt och enkelt.

Storuman – obegränsade upplevelser

En resa till Storuman ger dig tillgång till en mängt olika aktiviteter. Här finns härlig natur, fjäll, skog och sjöar som inbjuder till obegränsade möjligheter till friluftsliv och upplevelser under både sommar- och vintersäsongen. Gör en utflykt till vandringslederna, fiska och bada, njut av den vackra naturen eller upplev kulturen och människorna i stadens kaféer och konsthantverksbutiker.

Köp biljett
Köp Inlandsbanekort

Upptäck fjällvärlden och vandringslederna

Ett tips är att ta bussen från Storuman till Hemavan för att uppleva den fantastiska fjällvärlden. Här kan du promenerad längs Drottningleden eller bara njuta av vyerna och stillheten som Sveriges fjällvärld kan erbjuda.

Upptäck Storuman på cykel

Den som gillar äventyr bör prova på Storumans downhillcykling. Här kan du nämligen på cykel ta dig ner från ortens backar och nedfarter, med olika svårighetsgrader. 

Res till Storuman med Inlandsbanan

Vi rekommenderar dig att resa till Storuman tillsammans med Inlandsbanan. För dig som endast har Storuman som destination kan enkelbiljetter snabbt köpas via vår hemsida. Men vi kan även erbjuda paket- och gruppresor fyllda med inspirerande och roliga aktiviteter. 

Kontakta oss via mejl eller telefon eller boka din resa direkt via vår hemsida.