Resa Till Orsa

Boka in en resa till Orsa, musikälskarnas Eldorado, tillsammans med Inlandsbanan. Vi garanterar en avkopplande resa till denna gemytliga och vackra ort där du färdas genom fyra klimatzoner.

Upplev idylliska Orsa

Har du valt att resa till Orsa så har du mycket härligt att se fram emot. Här kommer du uppleva det idylliska Sverige, med vackra vyer och fantastisk natur

Köp biljett
Köp Inlandsbanekort

Orsa bjuder på en mängd aktiviteter 

Högt uppe bland bergen med en fantastisk vy över Siljan ligger Europas största björnpark Orsa Björnpark och Polar World. Här lever brunbjörnar, kamtjakbjörnar, isbjörnar och kodiakbjörnar, men även leoparder, vargar och lodjur. Det unika med parken är att djuren lever i ett helt naturlig område. I Polar World bor två isbjörnar tillsammans i världens största anläggning för isbjörnar.

Orsa är med sina spelemän även känt för sin musikaliska kulturskatt. Besök till exempel Orsayran under din resa. Här går hundratals musiker samman och invaderar Orsas gator under juli och augusti.

Resa till Orsa med Inlandsbanan

Om du ska resa till Orsa har du en mängd aktiviteter och alternativa resvägar att välja bland. Vi på Inlandsbanan hjälper dig gärna att hitta rätt aktiviteter och rätt resa. Vi erbjuder både enkelbiljetter och tågluffarkort till staden eller kompletta paketresor.

Kontakta oss eller boka din resa direkt via vår hemsida.