Resa Till Mora

Boka in en resa till Mora tillsammans med oss på Inlandsbanan. Vi garanterar en avkopplande resa till den idylliska och vackra orten, där du får uppleva både vacker natur och berikande kultur. 

Oavsett under vilket årstid som du planerar att resa till Mora så garanterar vi en resa utöver det vanliga, full av inspiration, kultur och natur. Mora är en stad fylld med sevärdheter och aktiviteter. 

Zornmuseet är ett måste i Mora

För den konstintresserade är ett besök på Zornmuseet ett måste. På muséet kommer du nära de berömda oljemålningarna och akvarellerna som denna enastående konstnär skapade. Passa även på att besöka makarna Zorns hem, Zorngården, under din resa. Gården är inredd efter originalet och är ett av Sveriges mesta berömda och välbesökta konstnärshem.

Köp biljett
Köp Inlandsbanekort

Vasaloppet – en del av Mora

Om du är ute efter att vara aktiv under din resa till Mora så har du kommit helt rätt. Idrott, natur och kulturen är ständigt närvarande i staden. Vasaloppet har satt Mora på kartan, och för den som inte vill delta själv finns Vasaloppsmuseet beläget i centrala Mora.

Inlandsbanan erbjuder många alternativ inför din resa till Mora

Inlandsbanan kan erbjuda mer tips och råd på aktiviteter för dig som ska resa till Mora. Vi erbjuder både enkelbiljetter till staden eller kompletta paketresor. Läs mer på vår hemsida för att hitta den resa till Mora som passar dig bäst, eller boka direkt via vår hemsida.