Resa Till Gällivare

För dig som ska resa till Gällivare är Inlandsbanan det smidigaste färdmedlet. Upplev både sommaren och midnattsolen i denna pärla till stad norr om polcirkel.

Oavsett när du besöker Gällivare så finns det alltid saker att uppleva, upptäcka och utforska. Det är därför så många väljer att ta sitt pick och pack för att resa hit. Gällivares natur och kultur är något utöver det vanliga och ger besökaren upplevelser som fastnar i minnet.

Aktiviteter i Gällivare

Gällivare erbjuder en mängd aktiviteter för både stora och små. För vem lockas inte av upplevelser som midnattsolssafari, vandringar, bärplockning, ridturer, fiske och mycket därtill? 
Här väntar världsarvsområdet Laponia med fyra nationalparker där du kan uppleva de marker där samerna levt och verkat under årtusenden. Ta en flygtur till en fjälltopp eller bussen ner till järnmalmsgruvan LKAB. 
Fartfyllt eller lugnt, här finns alternativen för alla.

Köp biljett
Köp Inlandsbanekort

Res till Gällivare med Inlandsbanan

Vi rekommenderar dig att resa till Gällivare tillsammans med Inlandsbanan. Tillsammans med oss får du en trivsam, underhållande och enkel resa. För dig som endast har Gällivare som destination kan enkelbiljetter snabbt köpas via vår hemsida. Men du kan också välja en paketresa fylld med inspirerande och roliga aktiviteter. 

Kontakta oss via mejl eller telefon eller boka din resa direkt via vår hemsida.