Resa Till Dorotea

Boka din resa till Dorotea, ”Lapplands sydport”, med Inlandsbanan. Du kommer garanterat att få en upplevelse utöver det vanliga. Dorotea är rik på aktiviteter som passar dig som är intresserad av djur, natur, konst, historia eller kultur.

Dorotea erbjuder något för alla

Upptäck stadens fantastiska natur och friluftsliv. Här kan du fjällvandra, paddla kanot, rida eller åka på viltsafari. Dagarna kan fyllas av äventyrliga aktiviteter. Varför inte prova på Doroteas fiskeliv som är något utöver det vanliga med 16 olika fiskeområden, som både passar den inbitne fiskaren och nybörjaren.

För er som vill resa till Dorotea och uppleva dess rika kulturliv kan också skratta sig lyckliga. Här finns en mängd anrika hembygdsgårdar fyllda med gamla berättelser från förr. Eller varför inte ta en närmare till på några kända alster från ingår i konstsamlingen ”Konstvägen Sju Älvar”?

Köp biljett
Köp Inlandsbanekort

Boka din resa till Dorotea med Inlandsbanan

Med inlandsbanan kan du resa till Dorotea på ett enkelt och trivsamt sätt. För dig som endast har Dorotea som destination kan enkelbiljetter snabbt köpas via vår hemsida. Men vill du uppleva mer bokar du ett Inlandsbanekort och upptäcker mer av allt det som finns längs Inlandsbanan. 

Välkomna till vår hemsida för att läsa mer om vad resmålet har att erbjuda och för att boka biljetter till Dorotea.