Resa Till Arjeplog

För dig som vill resa till Arjeplog är Inlandsbanan ett perfekt färdmedel. Resan är snabb och enkel och du kan helt lägga fokus på att upptäcka ortens utbud, som både är rikt på vacker natur och kulturella upplevelser. 

Res till Arjeplog – upplev fem årstider

Arjeplog är en fantastisk plats i Sverige att resa till. Det sägs att den stora kommunen har fem årstider, vilket gör resan spännande när som du väljer att åka hit. Staden har alltid något att erbjuda och upptäcka.

På sommaren kan du uppleva de trollbundna och ljusa sommarnätterna där solen aldrig riktigt vill gå ner. Hösten med dess jaktsäsong inbjuder till fantastisk natur där landskapet färgas i eldiga färger. 

Köp biljett
Köp Inlandsbanekort

Inlandsbanans tips på aktiviteter i Arjeplog

På Inlandsbanans hemsida hittar du tips och råd på aktiviteter för dig som ska resa till Arjeplog. Allt från ett besök på kalfjället Galtispouda med dess fantastiska natur, till Silvermuseet som ligger på Torget i centrala Arjeplog. 

Vi erbjuder både enkelbiljetter till staden eller att resmålet ingår i en paketresa. Kontakta oss på Inlandsbanan så hjälper vi dig att hitta den resa till Arjeplog som passar dig bäst, eller boka biljett direkt via vår hemsida.