Resa Med Tåg Inom Sverige

Många som väljer att resa utomlands på semestern vet inte vad de går miste om. Sverige har ett enormt utbud av natur, kultur och fantastiska upplevelser som är svår att hitta på andra platser i världen. Ett perfekt sätt att upptäcka detta är via en resa med tåg inom Sverige.

Resa med tåg – ett perfekt sätt upptäcka Sverige

Ett perfekt sätt att röra sig mellan destinationerna är med tåg. Det är både enkelt och går snabbt, och du behöver inte tänka på bilköer, motorstopp eller störas av stressig trafik.
Med Inlandsbanan kan du resa med tåg inom Sverige. Under vår resa har du möjlighet att upptäcka drygt en tredjedel av landet, och du kan ta dig från Kristinehamn i söder ändå upp till Gällivare i Norr.

Köp biljett
Köp Inlandsbanekort

Tågluffa eller ta del av våra innehållsrika paketresor

Om du väljer att resa med Inlandsbanan kan du själv bestämma vilka destinationer du vill nå. Detta vårt tågluffarkort som ger dig möjlighet att resa var du vill under en tvåveckorsperiod. För dig som vill ha boende och aktiviteter planerade i förväg, kan vi även erbjuda våra spännande paket- och gruppresor. 

Att resa med tåg inom Sverige är helt enkelt ett perfekt sätt att upptäcka vårt land på. 

Boka din resa redan idag via hemsidan, eller kontakta oss via mejl eller telefon så ser vi över vilka resalternativ som passar dig och dina önskemål bäst.