Resa Med Tåg

Att resa med tåg är ett enkelt sätt att upptäcka Sverige. Inlandsbanan tar dig genom hela landet och låter dig möta fantastiska platser, personer och kulturer.

Tåg – ett perfekt och enkelt sätt att resa i Sverige

Inlandsbanan sträcker sig mellan Kristinehamn i söder och Gällivare i Norr, och tar resenären genom en tredjedel av hela Sverige. Under din resa har du möjlighet att besöka över 15 resmål, samtidigt som du färdas genom ett vackert inland. 

Det finns en mängd fördelar med att resa med tåg. Det enda du som resenär behöver ha koll på är din biljett och ditt bagage. Inlandsbanan kan erbjuda en mängd olika biljetter och aktiviteter.

Köp biljett
Köp Inlandsbanekort 

Inlandsbanekortet – för dig som vill upptäcka Sverige med tåg

För dig som själv vill bestämma över din resa finns våra Inlandsbanekort. Med dessa kort kan du ta dig till den destination som lockar dig mest och du kan resa fritt under en två veckors period. Dessutom tillhandahåller vi även enkelbiljetter.

Våra paketresor för dig som vill resa med tåg

För andra kan vi erbjuda en mängd olika hopsatta aktiviteter i våra paket- och gruppresor. Inlandsbanan paket- och gruppresor passar alla typer av personer och resenärer. Våra paketresor tar dig till anrika Hurtigruten, till Jokkmokks historiska vintermarknad, till Lapplands natur och samiska kultur, till Sveriges nationalparker och vidder och Norges fjordar och fjäll. Eller så skräddarsyr du din egen paketresa som passar just dig och dina intressen. Ett ännu enklare sätt att upptäcka Sverige via tåg.

För dig som vill resa med Inlandsbanans tåg rekommenderar vi att boka er biljett via vår hemsida, eller kontakta oss direkt via mejl eller telefon. 

Upptäck Sverige med oss på Inlandsbanan!