Resa med familjen i Sverige

Att resa med familjen i Sverige är en fantastisk möjlighet att komma nära vårt land och möta nya platser och personer. Många väljer att resa utomlands under semestern och glömmer helt bort att Sverige består av enormt många platser att besöka, som passar både för vuxna och barn.

Res enkelt med familjen på Inlandsbanan

Fördelen att resa med Inlandsbanan är att det är så enkelt. Ni väljer helt själva hur och till vilken destination ni vill resa. 

För familjen som vill besöka flera destinationer under sin resa rekommenderar vi Inlandskortet, då det kan vara ett billigare alternativ en enkelbiljetter. Med Inlandsbanekortet kan du nämligen tågluffa obegränsat på Inlandsbanan under en 2-veckors period. Perfekt för familjen som vill upptäcka mycket under sin semester.

Köp biljett
Köp Inlandsbanekort

Vi skräddarsyr din familjs resa i Sverige

För er som är intresserade av paket- och gruppresor har vi många alternativ att erbjuda. Antingen väljer ni en redan hopsatt paketresa, eller så skräddarsyr vi den som passar dig och din familjs intressen. 

På Inlandsbanan är det enkelt och roligt att resa med familjen. Under er resa kan ni hitta en mängd olika aktiviteter som passar de flesta. Vi på Inlandsbanan ger gärna råd och tips om aktiviteter, boenden och matställen att besöka under er resa. Kontakta oss för mer information, eller läs mer på vår hemsida.