Resa i Sverige

Vi på Inlandsbanan rekommenderar alla att göra en resa i Sverige. Det finns många okända och kända platser som måste besökas, och personer, kulturer och upplevelser att möta. 

Upptäck fantastiska Sverige

En resa med Inlandsbanan ger dig tillgång till en tredjedel av Sverige. Du får bekanta dig med fantastisk natur och kultur på din resa längs järnvägen. Under resan har du möjlighet att besöka en mängd städer och resmål mellan Kristinehamn i söder och Gällivare längst upp i norr.

Köp biljett
Köp Inlandsbanekort

Inlandsbanan erbjuder olika typer av resor

Inlandsbanan kan erbjuda en mängd alternativ för dig som vill resa i Sverige. 

För dig som själv vill bestämma över dina destinationer rekommenderar vi att investera i ett Inlandsbanekort. Med ditt Inlandsbanekort har du möjlighet att resa var och hur du vill under två veckor.

För den som endast vill resa en kort sträcka mellan två destinationer finns även enkelbiljetter, där även platsreservation ingår i priset.

En resa i paket

Ett alternativ för dig som vill resa och upptäcka nya platser i Sverige rekommenderar vi att titta närmare på våra paket- och gruppresor. Tillsammans med reskamrater och guider kan du uppleva allt från äkta samekultur till resor genom Sveriges vildmark och vidder till Norges fjordar, fjäll och dalar. Självklart kan paketresorna även anpassas efter varje kunds specifika önskemål. 

Välkomna att boka er resa direkt via vår hemsida, eller kontakta oss för mer information!