Köpa Tågbiljett

På Inlandsbanans hemsida kan du köpa din tågbiljett direkt. Här hittar du också information om priser, tabeller och olika biljetter. Inlandsbanan har olika trafikperioder under året med olika turer beroende på säsong. 

Pristabeller för alla tågbiljetter

Du kan enkelt köpa biljett om du ska resa en viss sträcka mellan två destinationer på Inlandsbanan. Priset på biljetten varierar beroende på var och hur långt som du ska resa. All information kring detta finns på vår hemsida där du enkelt kan ladda ner en pristabell. 

Köp biljett
Köp Inlandsbanekort

Tågluffa obegränsat i 2 veckor 

För dig som ska åka en längre sträcka rekommenderar vi att köpa vårat Inlandsbanekort i stället för enkel tågbiljett, då det i vissa fall är ett billigare alternativ. Med Inlandsbanekortet kan du nämligen tågluffa obegränsat på Inlandsbanan under en 2-veckors period.  

Glöm inte att platsreservera!

Vi rekommenderar alla våra resenärer att boka eller köpa er tågbiljett i förväg, då platsreservation ingår. För er som reser med Inlandsbanekort eller Interrail kan platsreservation vara att föredra, om du vill vara säker på en sittplats. Speciellt under högsäsong kan sträckor vara fullbokade. 

För dig som har mer frågor angående att boka eller köpa tågbiljett ber vi att kontakta oss på Inlandsbanan via telefon eller mejl. Vi hjälper dig hitta den tågbiljett som passar dig och dina resplaner bäst.