Göra utflykt i Sverige

Att göra en utflykt i Sverige är ett fantastiskt sätt att lära känna vårt land och vår kultur. Inlandsbanan tar dig genom hela Sverige och ger dig en upplevelse utöver det vanliga.

Upplev Sverige med en innehållsrik utflykt

Inlandsbanan sträcker sig mellan Kristinehamn i Söder till Gällivare i Norr. Under en resa med Inlandsbanan får man därför en fantastisk inblick i det svenska landskapet och den svenska kulturen. En perfekt resa för dig som vill upptäcka vårt land och göra en innehållsrik utflykt i Sverige.

Köp biljett
Köp Inlandsbanekort

Utflykter på egen hand eller med paketresor

Du väljer helt själv om du vill resa på egen hand och bestämma över dina dagar, eller ta del av våra grupp- och paketresor.

Inlandsbanan erbjuder en mängd olika paket- och gruppresor som passar alla typer av personer och resenärer. Våra resor tar dig till anrika Hurtigruten, till vidsträckt vildmark, friluftsliv med strömmande älvar. Till Lapplands fantastiska natur och samiska kultur och till städer, fjordar, fjäll och nationalparker. Eller så skräddarsyr du din egen paketresa som passar just dig och dina intressen.

Upptäck en tredjedel av Sverige med Inlandsbanan

Om du väljer att göra en utflykt i Sverige med Inlandsbanan kommer du få tillgång till en tredjedel av landet. Du kommer att möta den svenska kulturen och vår natur med vackra vyer och intressanta möten. 

Kontakta oss direkt eller gör en intresseanmälan direkt via vår hemsida.
Välkomna!