Bästa sättet att resa genom Sverige

Sverige är ett långt och vackert land, berikat med en fantastisk natur och kultur. Inlandsbanan erbjuder dig det bästa sättet att resa genom Sverige. Järnvägen tar dig från söder till norr och ger dig en fantastisk upplevelse under vägen.

Den bästa resan genom Sverige

När du väljer att resa med Inlandsbanan genom Sverige får du tillgång till en tredjedel av landet. Du kommer att ta del av den svenska kulturen och vår natur med vackra vyer och intressanta möten.

Du bestämmer helt själv hur du vill genomföra din resa genom Sverige. För dig som tycker om att själv bestämma över dina destinationer finns våra Inlandsbanekort. Med dessa kort kan du ta dig till den platsen som lockar dig mest, och du har möjlighet att resa till hur många destinationer du vill under två veckor. Dessutom finns enkelbiljetter att köpa.

Köp biljett
Köp Inlandsbanekort

Upplev Sverige med våra gruppresor

Inlandsbanan har även en mängd gruppresor och paketresor för dig som vill ha en upplevelse utöver det vanliga. Tillsammans med reskamrater och guider kan du uppleva allt från Jokkmokks samekultur till resor genom Sveriges vildmark och vidder till Norges fjordar, fjäll och dalar. Självklart kan paketresorna även anpassas efter varje kunds specifika önskemål. Inlandsbanan är det bästa sättet att resa genom Sverige. Kontakta oss för mer information, eller boka din resa direkt via hemsidan. Upplev det fantastiska Sverige tillsammans med oss på Inlandsbanan!