Nyheter

Läs senaste nytt om vad som händer på Inlandsbanan.

Tillbaka
Etiketter: 

Nu söker vi en reseagent

Destination inlandsbanan söker en reseagent till Östersund

Är du en person med erfarenhet av försäljning, som vill utvecklas och jobba i en bransch som växer? Vi på Destination Inlandsbanan söker nu ytterligare en resurs till vårt team! 

När du kommer till oss på Destination Inlandsbanan möts du av en positiv atmosfär och kollegor som tar sitt jobb på allvar. Hos oss är ingen dag den andra lik, och rollen som du innehar skiftar mellan säsong under året.  

Som reseagent arbetar du i huvudsak med bokning och försäljning via telefon och e-post, på svenska och engelska men meriterande är även tyska. I din roll har du ansvar för bokningen och du kommer vara den första personen som kunden kommer i kontakt och blir därmed bolagets ansikte utåt. 

 

En reseagent hos oss har i uppgift att ta emot bokningar från privatpersoner, grupper och agenter. Du paketerar resehandlingar till kund vid bokning och vid utskick, detta hanterar du såväl digitalt som fysiskt. Du planerar arbetet för säsongsanställda kollegor inför högsäsong avseende bokning, utbildning inom detta samt schemaläggning i samråd med ansvarig chef. En viktig del i ditt arbete som reseagent är att kunna arbeta brett inom digitala kommunikationssystem. Du ska arbeta utvecklande för att arbetet i våra digitala kanaler ska vara lätt att hantera och använda. Vi ser gärna att du är insatt i bokningssystem så som Travelize och Linkon samt kommunikationssystem så som Zendesk. Mellan säsong är du med i planering, förberedelse och uppföljning av säsong. I din roll ingår också ansvar inom administration för bolaget vilket bland annat innebär att arbeta med leverantörs- och kundavtal, även på främmande språk (engelska), kalkylering inklusive efterkalkylering samt fakturahantering. 

 

 

Din profil

Vi söker dig med utbildning inom turismprogrammet eller motsvarande. Meriterande är om du har en relevant resesäljarutbildning eller liknande. Du ska ha några års erfarenhet av liknande ansvarsområden och du anpassar dig enkelt efter behov och situation.  

 

Du är en duktig skribent på både svenska och engelska, samt att din kommunikativa förmåga i svenska och engelska är väl utvecklad. Meriterande är också om du har bredare språkkunnighet, främst i tyska. Som första person i ledet vill vi att du ska vara en serviceinriktad person. Du är en person som tar ansvar för att saker och ting blir gjorda, en doer med förmågan att kunna ändra inriktning, om det behövs. Du är kundfokuserad med en känsla för försäljning. Vi ser gärna att du tidigare arbetat med kalkylering, avtal och fakturering. Du är trygg i dig själv och din yrkesroll. Att engagera, samverka och förankra, både internt och externt, är viktigt. Din förmåga att prata med många aktörer samtidigt som du koordinerar och noggrant slutför bör därför vara god.  

 

Förmåner 

Vi erbjuder dig förmåner som friskvårdsbidrag, friskvårdstimme och sjukvårdsförsäkring. Vi arbetar i Lokstallet i Östersund, i fina lokaler med trevliga kollegor. 

GDPR

Genom att skicka in din ansökan godkänner du att Inlandsbanan hanterar dina personuppgifter under rekryteringstiden.

Omfattning 
Tillsvidareanställning, provanställning sex månader.

Sysselsättning/Lön  
Heltid/Månadslön enligt överenskommelse.

ARBETSGIVARE 
Destination Inlandsbanan AB 

Ansökan 
Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför vi rekommenderar att du gör din ansökan snarast möjligt. Har du frågor gällande tjänsten så är du välkommen att kontakta chef Elena Jönsson på telefonnummer 070- 630 31 75. 

KontaktpersonER 
Elena Jönsson
Chef Destination Inlandsbanan AB 
elena.jonsson@inlandsbanan.se
070-630 31 75 

Johanna Forsberg, HR strateg
Inlandsbanan AB 
johanna.forsberg@inlandsbanan.se 
073-807 62 40 

OM INLANDSBANAN
Inlandsbanan är en koncern med två dotterbolag som alla har sitt säte i Östersund. Vi förvaltar järnvägen mellan Mora och Gällivare och ägs av de 19 kommunerna som sträcker sig längs banan. Vårt dotterbolag Inlandståg erbjuder logistiklösningar och vårt dotterbolag Destination Inlandsbanan bedriver försäljning och paketering av resor. Vi satsar på kvalitet och utveckling med visionen att vara en dragkraft som utvecklar inlandet.