Åka Tåg Till Vilhelmina

När du ska åka tåg till Vilhelmina är det Inlandsbanan du ska åka med. Vi erbjuder en trygg och bekväm resa och ger gärna tips på aktiviteter under din resa. På din väg till Vilhelmina kan du njuta av det vackra Svenska inlandet utanför ditt tågfönster. 

Kultur och natur i Vilhelmina

Lappländska Vilhelmina visar upp det vackra Sverige, och kan beskrivas som ett modern samhälle med rikt kultur- och naturliv. Sommaren i Vilhelmina är en fantastisk upplevelse, med många ljusa timmar som du kan njuta för fullo av.

För friluftaren finns en stort utbjud av upplevelser. Här kan man vandra i de vackra fjällen och på samma tur få en inblick i den samiska kulturen bland kåtorna i Fatmomakke. Den kulturintresserade blir inte heller besviken under sin resa till Vilhelmina. I juli månad väcks orten till liv med sin traditionella kulturvecka som är fylld av aktiviteter för både stora och små. 

Köp biljett
Köp Inlandsbanekort

Åka tåg till Vilhelmina med Inlandsbanan

Vi rekommenderar dig att åka tåg till Vilhelmina tillsammans med oss på Inlandsbanan. Till dig som endast är på väg till Vilhelmina kan våra enkelbiljetter snabbt köpas via vår hemsida. Men vi kan även erbjuda paket- och gruppresor fyllda med inspirerande och roliga aktiviteter. Den som vill nå fler destinationer än just Vilhelmina under samma resa, bör kika närmare på våra tågluffarkort som ger möjlighet till obegränsat resande på Inlandsbanan under en två veckors period.

Kontakta oss via mejl eller telefon eller boka din resa direkt via vår hemsida.