Åka Tåg Till Strömsund

För dig som vill åka tåg till Strömsund är Inlandsbanan det perfekta sättet. Resan är trygg, snabb och enkel och du får möjlighet att avnjuta en del av Jämtland som är rikt på både vacker natur och kulturella upplevelser. 

Strömsund – Jämtlands pärla

Om du tar tåg till Strömsund så finns denna ort mellan destinationerna Östersund och Dorotea. Strömsund är känt för sina vackra fjäll, trolska dalskogar och blomstrande idyll. Här finns aktiviteter som passar de flesta besökare, vare sig man söker lugn eller äventyr. Här kan man enkelt kombinera friluftsliv med kulturella upplevelser som skapar minnen som man inte vill släppa i första tagen. 

När du åker tåg till Strömsund tillsammans med Inlandsbanan passerar du bland annat centrala Hoting med sin marknad, travvecka, slöjdmässa och bilträff. 

Köp biljett
Köp Inlandsbanekort

Åka tåg till Strömsund med Inlandsbanan

För dig som vill åka tåg till Strömsund så kan Inlandsbanan erbjuda både enkelbiljetter till staden eller kompletta grupp- och paketresor. Dessutom kan du ta dig hit med vårt tågluffarkort ”Inlandsbanekortet” som ger dig möjlighet att resa obehindrat under en period av två veckor.

Kontakta oss på Inlandsbanan så hjälper vi dig att hitta den resa till Strömsund som passar dig bäst, eller boka direkt via vår hemsida.