Åka Tåg Till Storuman

Ska du åka tåg till Storuman så har du en fantastisk upplevelse framför dig. Storumans kommun är ett aktivitetsrikt besöksmål för turister som vill uppleva vacker natur och berikande kultur. Med Inlandsbanans tåg tar du dit hit både smidigt, tryggt och enkelt.

Härlig natur & friluftsliv

Storuman har en härlig natur som inbjuder till friluftsliv och upplevelser under både sommar- och vintersäsongen. Gör en utflykt till vandringslederna, fiska, bada och njut av den vackra naturen. Ett tips är att ta bussen från Storuman till Hemavan för att uppleva den fantastiska fjällvärlden. 

Köp biljett
Köp Inlandsbanekort

Åk till Storuman med Inlandsbanan

Om du bestämd dig för att åka tåg till Storuman har vi olika biljettalternativ att erbjuda. För dig som endast har Storuman som destination kan enkelbiljetter snabbt köpas via vår hemsida. Men vi kan även erbjuda tågluffarkort till dig som vill besöka flera orter än Storuman under din resa längs järnvägen. Med tågluffarkortet får du nämligen besöka så många orter du vill under en tvåveckors period av fritt resande. 

Vi kan även erbjuda skräddarsydda paket- och gruppresor fyllda med inspirerande och roliga aktiviteter i Storuman med omnejd. 

Kontakta oss via mejl eller telefon eller boka din resa direkt via vår hemsida.