Åka Tåg Till Röjan

Upplev det fantastiska svenska inlandet genom att åka tåg till Röjan, den vackra byn som växte fram tillsammans med Inlandsbanans bygge på 1930-talet. Inlandsbanan garanterar en resa full av minnesvärda upplevelser och aktiviteter. 

Upptäck Röjan och Sveriges fantastiska fjällbygd

Om du har bestämt dig för att åka tåg till Röjan har en härlig upplevelse att se fram emot. Röjan är en del av Bergs kommun och här finner du en fantastisk blandning av fjällbygd, skogsmarker och sjöar. I Röjan finns även den kända Sandnäsgrottan som är värt ett besök under din resa hit.

Köp biljett
Köp Inlandsbanekort

Åka tåg till Röjan med Inlandsbanan

Vi rekommenderar alla att åka tåg till Röjan, en fantastisk by med vacker miljö och kulturarv. På vägen dit har du även en möjlighet att skifta bekantskap av det vackra svenska inlandet som sveper förbi utanför fönstret.
Vi erbjuder både enkelbiljetter för dig som endast vill besöka en destination under resan, men även alternativet Inlandsbanekort för dig som vill åka tåg till andra orter längs järnvägen.

Om du har bestämd dit att åka tåg till Röjan har du en mängd aktiviteter och alternativa resesätt att välja bland. Vi på Inlandsbanan hjälper dig gärna att hitta rätt resealternativ. Vi erbjuder förutom enkelbiljetter och tågluffarkort även kompletta paketresor fyllda med upplevelser.