Åka Tåg Till Orsa

Vi tycker att du ska åka tåg till Orsa tillsammans med oss på Inlandsbanan. En resa med Inlandsbanan garanterar en avkopplande och trygg resa som tar dig genom Sveriges vackra Inland, och till Orsa – en gemytlig stad fylld av natur och kultur. 

Ta tåg till gemytliga Orsa

Om du bestämmer dig att åka till Orsa så har du en fantastisk resa att se fram emot. Ett besök i denna gemytliga ort ger dig nämligen en inblick i en vacker idyll fylld av pulserande aktiviteter och fridfullt lugn. 
Här har du en fantastisk vy över Siljan, med dess stora och lugnande vatten. 

Dessutom finns en av Europas största björnparker i Orsa ”Orsa Björnpark och Polar World”, där du får en möjlighet att se brunbjörnar, kamtjakbjörnar, isbjörnar och kodiakbjörnar, men även leoparder, vargar och lodjur. Det unika med parken är att djuren lever naturligt i stora hägn. 

För den kultur- och musikintresserade lockar Orsa med sina spelemän, och under juli månad arrangeras även Orsayran – en fantastisk musik- och gatufestival. 

Köp biljett
Köp Inlandsbanekort

Åka tåg till Orsa med Inlandsbanan

Om du har bestämd dig för att åka tåg till Orsa har du en mängd aktiviteter och alternativa resesätt att välja bland. Vi på Inlandsbanan hjälper dig gärna att hitta rätt resealternativ. Vi erbjuder både enkelbiljetter och tågluffarkort till staden eller kompletta paketresor.

Kontakta oss för mer frågor om att åka tåg till Orsa, eller boka din resa direkt via vår hemsida.