Åka Tåg Till Mora

Välj alternativet att åka tåg till Mora tillsammans med oss på Inlandsbanan. Vi garanterar dig en riktigt avkopplande resa till den svenska idyllen, där du får uppleva både vacker natur och berikande kultur. 

Oavsett under vilket årstid som du planerar att åka till Mora så lovar vi på Inlandsbanan en resa utöver det vanliga, full av inspiration och friluftsliv. Mora är en stad fylld med sevärdheter och aktiviteter. 

Besök Zornmuseet – ett måste i kulturens Mora

För den konstintresserade är ett besök på Zornmuseet ett måste. På museet kommer du nära de berömda oljemålningarna och akvarellerna som denna enastående konstnär skapade. 

Om du är ute efter att vara aktiv under din resa till Mora så har du kommit helt rätt. Idrotten, naturen och kulturen är ständigt närvarande i staden. Vasaloppet har satt Mora på kartan, och för den som inte vill delta själv finns Vasaloppsmuseet beläget i centrala Mora.

Köp biljett
Köp Inlandsbanekort

Åka tåg till Mora med Inlandsbanan

Vi rekommenderar dig att åka till Mora tillsammans med oss på Inlandsbanan. Med oss får du inte bara tillgång till det vackra Mora, du kan även njuta av det vackra svenska inlandet på vägen dit. 

Vi erbjuder både enkelbiljetter till staden eller kompletta grupp- och paketresor, baserade på vad ni vill uppleva i Mora med omnejd.

Kontakta oss på Inlandsbanan så hjälper vi dig att hitta den resa som passar dig bäst, eller boka ditt tåg till Mora direkt via vår hemsida.