Åka Tåg Till Lappland

För dig som vill uppleva den det fantastiska norra Sverige är ett tips att åka tåg upp till Lappland. Inlandsbanan tar dig ända från Kristinehamn i söder upp till Lapplands vackra inland. 

Med Inlandsbanan får du en möjlighet att upptäcka en tredjedel av vårt vackra land på din väg upp till de norra delarna av Sverige. Att välja att åka tåg till Lappland är därför en fantastisk upplevelse, där du får en nära inblick i den svenska kulturen och naturen. 

Upptäck Lapplands pärlor

För dig som bestämt dig för att åka tåg till Lappland så är Inlandsbanan något för dig. Vi tar dig till de Lappländska orterna Dorotea, Sorsele, Jokkmokk, Lycksele, Arjeplog, Arvidsjaur – ja, ändå upp till Gällivare som är slutdestinationen på Inlandsbanans järnväg. Under denna tågresa har du möjlighet att både besöka en destination eller flera, det beror helt på hur mycket du vill uppleva.

Självklart finns enkelbiljetter att köpa, men för dig som vill resa till flera orter rekommenderar vi vårt Inlandsbanekort. Med dessa kort kan du ta dig till den destination som lockar dig mest med fritt resande under en två veckors period. 

Köp biljett
Köp Inlandsbanekort

Paketresor för dig som vill åka tåg till Lappland

För er som vill uppleva Lappland på andra sätt kan vi erbjuda en mängd olika hopsatta aktiviteter i våra paket- och gruppresor. Inlandsbanan paket- och gruppresor passar alla typer av personer och resenärer. Våra resor tar dig till det Lappländska pärlorna. Eller så skräddarsyr du din egen paketresa som passar just dig och ditt resesällskap.

Inlandsbanan är helt enkelt ett toppalternativ för dig som vill åka tåg till Lappland. Kontakta oss eller boka din tågresa direkt via vår hemsida.