Åka Tåg Till Härjedalen

Upplev det fantastiska Sverige tillsammans med oss på Inlandsbanan. Inlandsbanans järnväg är perfekt för dig som vill åka tåg Härjedalen och vill njuta av det vackra inlandskapet under resan dit. 

Åk tåg till Härjedalen och besök vackra Sveg

Upptäck det vackra Härjedalen genom en resa till Sveg. Du har du en härlig upplevelse framför dig. Sveg är ett fantastiskt besöksmål för turister, och med Inlandsbanan tar du dit hit både smidigt, tryggt och enkelt. Sveg är den största tätorten i Härjedalen och har en mängd upplevelser att bjuda på. 
 
Om du reser till Sveg så kommer du snabbt att förstå att Björnen är Härjedalens landskapsdjur och landmärke för orten. I Sveg kan man beskåda den enorma björnen, en installation på 80 ton och som är över 13 meter hög. 

Köp biljett
Köp Inlandsbanekort

Åka tåg till Härjedalen med Inlandsbanan

Vi rekommenderar dig att åka till Härjedalen tillsammans med oss på Inlandsbanan. Vi garanterar en avkopplande resa till denna gemytliga och vackra ort, där du får uppleva både enastående natur och berikande kultur. 

Vi erbjuder både enkelbiljetter till staden eller kompletta och/eller skräddarsydda grupp- och paketresor, baserade på vad ni vill uppleva i Härjedalen- 

Kontakta oss på Inlandsbanan så hjälper vi dig att hitta den resa till Härjedalen passar dig bäst, eller boka ditt tåg till Härjedalen direkt via vår hemsida.