Åka Tåg Till Fjällen

Vi rekommenderar alla att åka tåg till fjällen med oss på Inlandsbanan. På din väg till fjällen har du möjlighet att resa tryggt och säkert, och på samma gång uppleva en stor del av landet.

Åk tåg till fjällen med Inlandsbanan

När ska åka tåg till fjällen tillsammans med oss på Inlandsbanan startar semestern redan när du klivit på tåget. Här har du nämligen tillgång till en härligt avslappnad miljö, både utanför och innanför tågfönstret. Utanför fönsterrutan har du fantastiska vyer över det svenska inlandet hela vägen upp till fjällen. På tåget kan du njuta, koppla av och bara drömma om din kommande semester.

Vi kan erbjuda våra resenärer olika biljetter som tar dig med tåg upp till fjällen. För den som har en speciell destination som mål finns enkelbiljetter att köpa. För dig som inte bara vill resa till en ort i fjällen finns istället våra Inlandsbanekort. Den ger dig möjligheten att besöka de orter du själv vill under en tvåveckorsperiod av fritt resande. 

Köp biljett
Köp Inlandsbanekort

Våra paketresor för dig som vill uppleva Sverige på riktigt

För er som vi upptäcka fjällen på andra sätt kan vi erbjuda våra uppskattade paket- och gruppresor. Inlandsbanan paket- och gruppresor passar alla typer av personer och resenärer. Vi tar dig till det svenska fjällen och låter dig upptäcka den fantastiska naturen och dess kultur- och friluftsliv. Skräddarsy din egen paketresa som passar just dig och dina intressen. Ett perfekt sätt att åka tåg till fjällen. 

För dig som ska åka tåg till fjällen, och vill ha mer information om hur du tar dig dit tillsammans med Inlandsbanan, så ber vi er kontakta oss direkt. Vi hjälper dig gärna att se över vilka resalternativ som passar er bäst. Välkomna!