Åka Tåg Till Dorotea

Den som bestämt dig för att åka tåg till Dorotea tillsammans med oss på Inlandsbanan har ett härligt äventyr framför sig. 

Du kommer garanterat uppleva något utöver det vanliga, både under resan dit och när du anlänt till destinationen. Orten är rik på aktiviteter som passar dig som är intresserad av djur, natur och kultur. 

Boka din resa till Dorotea med Inlandsbanan

Med inlandsbanan kan du åka tåg till Dorotea på ett enkelt och trivsamt sätt, och under färden längs järnvägen får du möjlighet att njuta det vackra inlandets natur. 

För dig som endast har Dorotea som destination kan enkelbiljetter snabbt köpas via vår hemsida. Men vi kan även erbjuda skräddarsydda paket- och gruppresor fyllda med inspirerande och roliga aktiviteter. 

Köp biljett
Köp Inlandsbanekort

Dorotea erbjuder något för alla

Dorotea har en fantastisk natur. Du som ska åka till Dorotea har ett härligt friluftsliv att se fram emot. Dagarna kan fyllas av äventyrliga aktiviteter. Här kan du fjällvandra, paddla kanot, rida eller åka på viltsafari. 

För er som ska åka till Dorotea för att uppleva dess rika kulturliv, ni kommer också bli nöjda efter att tågresan tagit er hit. Här finns anrika hembygdsgårdar fyllda med gamla berättelser från förr. Dessutom finns konstsamlingen ”Konstvägen Sju Älvar” till beskådande i Dorotea.

Välkomna att kontakta oss för tips och råd innan din resa till Dorotea, eller boka direkt via vår hemsida. Upplev Dorotea tillsammans med oss och vår järnväg!