Åka Tåg Till Arvidsjaur

Inlandsbanan finns för dig som planerar att åka tåg till Arvidsjaur. Vi erbjuder olika typer av biljetter och paketresor. Tillsammans med oss på Inlandsbanan garanteras en avkopplande resa till denna gemytliga ort, där du får uppleva både enastående natur och berikande kultur. 

Upptäck Lapplands gemytliga pärla

Den som bestämt dig att åka tåg till Arvidsjaur har mycket att se fram emot. Många kallar nämligen orten Lapplands pärla. Här finns nämligen någonting för alla smaker och intressen. 

Arvidsjaur lockar med sin närhet till kultur, natur och härliga aktiviteter. Här kan du utforska, uppleva och trivas. Åka ångtåg, fånga en fisk eller njuta av tystnaden i solnedgången.

Köp biljett
Köp Inlandsbanekort

Mängder av aktiviteter i Arvidsjaur

Arvidsjaur erbjuder en mängd härliga aktiviteter för den som vill uppleva det goda i livet. För den som ska åka hit kan se fram emot paddling, fiske och vandring. Dessutom finns här en anrik hembygdsgård och ett härligt äventyrsbad. 

Åka tåg till Arvidsjaur med Inlandsbanan

Med inlandsbanan kan du åka tåg till Arvidsjaur både enkelt och trivsamt. För dig som endast har Arvidsjaur som destination kan enkelbiljetter snabbt köpas via vår hemsida. Men vi kan även erbjuda både paket- och gruppresor fyllda med inspirerande och roliga aktiviteter. 

Boka din tur till Arvidsjaur redan idag via vår hemsida, eller kontakta oss för tips om olika resealternativ. Mer information om olika aktiviteter hittar du på vår hemsida.