Åka Tåg Till Arjeplog

Inlandsbanan ett perfekt färdmedel för dig som ska åka tåg till Arjeplog. Tåget stannar vid Slagnäs station och därifrån tar du dig enkelt vidare till Arjeplog via anslutningstrafik. Inlandsbanan är snabb och enkel, och tillåter dig att helt lägga tid och fokus på att upptäcka stadens fantastiska tillgångar istället. 

Åka tåg till Arjeplog

Vi rekommenderar alla ett besök i Arjeplog. Det är nämligen en fantastisk plats i Sverige som alla borde uppleva minst en gång i livet. Det sägs att den stora kommunen har fem årstider, vilket gör resan spännande när helst du väljer att åka hit. Staden har alltid något att erbjuda och upptäcka.

På sommaren kan du uppleva de trollbundna och ljusa sommarnätterna där solen aldrig riktigt vill gå ner. Hösten med dess jaktsäsong inbjuder till fantastisk natur där landskapet färgas i eldiga färger. 

Köp biljett
Köp Inlandsbanekort

Inlandsbanans tips på aktiviteter i Arjeplog

På Inlandsbanans hemsida hittar du tips och råd på aktiviteter för dig som ska åka till Arjeplog. Allt från ett besök på kalfjället Galtispouda med dess fantastiska natur, till Silvermuseet som ligger på Torget i centrala Arjeplog. 

Vi erbjuder både enkelbiljetter till eller kompletta paketresor. För dig som är intresserad av att åka tåg till Arjeplog rekommenderar vi att kontakta oss på Inlandsbanan så hjälper vi dig att hitta den resa som passar bäst, eller boka direkt via vår hemsida.