Åka Tåg I Sverige

Genom att åka tåg i Sverige kan du upptäcka vårt land på ett berikande och mer nära sätt. Inlandsbanan tar dig genom hela landet och låter dig möta fantastiska platser, personer och kulturer. Allt på en enda järnväg. 

Åka tåg i Sverige – ett perfekt sätt att resa

Att åka tåg i Sverige är en resa alla borde göra. Inlandsbanan sträcker sig mellan Kristinehamn i söder och Gällivare i norr, och ger resenären tillgång till en tredjedel av hela Sverige. Genom att åka tåg med oss kan du besöka över 15 resmål, samtidigt som du färdas genom ett vackert inland. 

Köp biljett
Köp Inlandsbanekort

Inlandsbanekortet – för dig som vill upptäcka Sverige med tåg

Om du har bestämt dig för att åka tåg i Sverige har vi på Inlandsbanan olika biljettalternativ att erbjuda. För dig som själv vill bestämma över din resa finns våra Inlandsbanekort. Med dessa kort kan du ta dig till den destination som lockar dig mest och resa fritt under en två veckors period. 

Våra paketresor för dig som vill resa med tåg

För andra kan vi erbjuda en mängd olika hopsatta aktiviteter i våra paket- och gruppresor. Inlandsbanan paket- och gruppresor passar alla typer av personer och resenärer. Våra resor tar dig till anrika Hurtigruten, till Lapplands fantastiska natur och samiska kultur och till resor genom Sveriges vildmark, vidder och nationalparker till Norges fjordar och fjäll. 
Eller så skräddarsyr du din egen paketresa som passar just dig och dina intressen. Ett ännu enklare sätt att upptäcka Sverige via tåg.

För dig som vill åka tåg i Sverige tillsammans med Inlandsbanan rekommenderar vi att boka er biljett via vår hemsida, eller kontakta oss direkt via mejl eller telefon. 

Upptäck Sveriges fantastiska landskap med våra tåg på Inlandsbanan!