Nyheter

Läs senaste nytt om vad som händer på Inlandsbanan.

Tillbaka
Lokförare

Inlandståg söker lokförare

Vi söker nu två lokförare

Söker du variation och omväxling? Som lokförare hos Inlandståg får du uppleva varierade körningar då vår verksamhet innefattar både gods- och persontrafik. Som en del av koncernen Inlandsbanan ser trafiken för oss på Inlandståg olika ut beroende på säsong. Under sommaren innebär jobbet bland annat att köra turisttrafiken mellan Mora och Gällivare medan vi under vintertid kör persontrafik dagligen mellan Östersund och Mora. Vi arbetar också med att få till pendeltrafik på utvalda sträckor över helåret. Utöver denna persontrafik har vi under hela året godskörningar åt flertalet samarbetspartners.

Som person sätter du säkerheten främst och har en välutvecklad förmåga att arbeta självständigt. Du är serviceinriktad och har stor förmåga att ta egna initiativ för att lösa problem som kan uppstå. Då arbetet många gånger kan vara fysiskt krävande är det viktigt med en god hälsa.

Vi söker dig som har:

  • Lokförarbevis
  • Körkort B
  • Högt säkerhetstänk
  • Flexibel och noggrann
  • Dieselkompetens (önskemål)

Vi söker både lokförare för tillsvidareanställning 100% men också till dig som vill jobb extra.

Våra förmåner

Vi kan erbjuda dig en rad förmåner som till exempel friskvårdsbidrag, friskvårdstimme, sjukvårdsförsäkring och kaffe/te/frukt. Vi tillhandahåller även smartphone. Vi arbetar i centrala Östersund, i fina lokaler med trevliga kollegor.

Sista ansökningsdag

17 oktober

Omfattning

Heltid, tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse

Lön

Enligt gällande kollektivavtal

Kontaktperson

Hans Jonsson, Produktionschef gods, 070 - 670 21 12

Välkommen med din ansökan märkt

”Lokförare Östersund” till rekrytering@inlandstag.se

Om Inlandståg

Inlandståg AB ägs av Inlandsbanan AB som är en koncern (med två dotterbolag) med sitt säte i Östersund. Inlandsbanan förvaltar järnvägen mellan Mora och Gällivare och ägs av de 19 kommunerna som sträcker sig längs banan. Inlandståg erbjuder logistiklösningar för både gods- och persontrafik.  I verksamheten ingår även uthyrning av fordon, verkstadsarbeten samt utbildningstjänster. Inlandståg är ett flexibelt företag med stark lokal förankring. Med fokus på kunskap och service är vi en pålitlig partner och en naturlig del av transportsystemet i Sverige. Vi satsar på kvalitet och utveckling och vår vision är att vara en dragkraft som utvecklar inlandet.