Inlandståg utbildad lokförare | Inlandsbanan.se

Nyheter

Läs senaste nytt om vad som händer på Inlandsbanan.

Tillbaka

Inlandståg söker utbildad lokförare

Vi söker en lokförare till Östersund för perioden 14 december 2020 till 31 augusti 2021

Vi behöver nu lokförare med utgångsstation Östersund. Hos oss får du uppleva varierade körningar då vår verksamhet innefattar både gods- och persontrafik.

Som person sätter du säkerheten främst och har en välutvecklad förmåga att arbeta självständigt. Du är serviceinriktad och har stor förmåga att ta egna initiativ för att lösa problem som kan uppstå. Då arbetet många gånger kan vara fysiskt krävande är det viktigt med en god hälsa.

Utöver dessa kvalifikationer ser vi att du som person är stresstålig och uthållig eftersom många situationer som kan uppstå längs banan kräver detta. Vi ser också att du är positiv och samarbetsvillig samt att du har lätt att anpassa dig till nya arbetsrutiner och arbetssituationer beroende på vad som händer.

Typutbildning på de fordon som vi kör och linjekännedom får du hos oss om det behövs.

Vi söker dig som har: 
• Lokförarbevis (utbildad lokförare)
• Körkort B
• Högt säkerhetstänk
• Flexibel och noggrann

Placeringsort: Östersund

Anställningsform: Behovs- eller timanställning

Våra Förmåner 

Vi kan erbjuda dig en rad förmåner som till exempel friskvårdsbidrag, friskvårdstimme, sjukvårdsförsäkring och kaffe/te/frukt. Vi tillhandahåller även smartphone. Vi arbetar i centrala Östersund, i fina lokaler med trevliga kollegor.

Ansökan

Du skickar din ansökan till rekrytering@inlandstag.se märkt med "Lokförare Östersund" senast 4 november 2020

Kontaktpersoner

Ulf Jaarnek, Produktionschef Inlandståg, 070-670 21 17

FACKLIGA KONTAKTPERSONER

Tore Oskarsson, 070-698 0382

Om Inlandståg

Inlandståget AB ägs av Inlandsbanan AB som är en koncern (med två dotterbolag) med sitt säte i Östersund. Inlandsbanan (moderbolaget) förvaltar järnvägen mellan Mora och Gällivare och ägs av de 19 kommunerna som sträcker sig längs banan. Dotterbolaget Destination Inlandsbanan bedriver försäljning och paketering av personresor. Vi satsar på kvalitet och utveckling med visionen att vara en dragkraft som utvecklar inlandet.